«Δεν έχω να δώσω καμία απάντηση για όποιες αντιδράσεις υπήρχαν για την μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team08 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παίκτης του τμήματος βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ, Γιώργος Πετρέας και αναφέρθηκε στο μεγάλο διπλό στου Ρέντη, την μετακίνησή του στον Δικέφαλο που προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά και τους στόχους της ομάδας.

«Είναι μία νίκη που ουσιαστικά δεν λέει πολλά. Μας δίνει ψυχολογικό αβαντάζ και δείχνει τι δουλειά κάνουμε στις προπονήσεις. Ήταν το πρώτο ντέρμπι στο οποίο παρουσιάστηκαν πλήρεις και οι δυο ομάδες. Στο πρώτο σετ ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός, αλλά στη συνέχεια σοβαρευτήκαμε, πιέσαμε στην υποδοχή και καταφέραμε να πάρουμε το διπλό. Την Κυριακή θέλουμε να πάρουμε τη δεύτερη νίκη και παράλληλα την πρόκριση. 

Εγώ σε κάθε ομάδα που αγωνίζομαι, δίνω το 100%. Δεν έχω να δώσω καμία απάντηση για όποιες αντιδράσεις υπήρχαν για την μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Όλοι με ξέρουν τι άνθρωπος και παίκτης είμαι, με τα καλά και τα στραβά μου. Καλούμαστε να αφήσουμε πίσω μας το χθεσινό αποτέλεσμα και να επικεντρωθούμε στην Ευρώπη που είναι στόχος να προχωρήσουμε. Είναι καλό ότι ο επαναληπτικός είναι στην έδρα μας. Πιστεύω θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στη Δανία ενόψει της ρεβάνς. Η ομάδα έχει έμπειρους παίκτες και έναν προπονητή που έφτιαξε ένα σύνολο για να χτυπάει τίτλους. Ένας από τους αντιπάλους μας σε όλες τις διοργανώσεις είναι ο Ολυμπιακός και είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε εκεί μέσα. Θα παίζουμε για τρία συνεχόμενα σαββατοκύριακα με τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.