«Δεν επιζητήσαμε ποτέ λεφτά από τις Ομοσπονδίες»

Metrosport Team25 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο γενικός αρχηγός των τμημάτων Βαρέων Αθλημάτων του ΠΑΟΚ, Χάρης Μάλλιος και αναφέρθηκε στη στάση της Ομοσπονδίας απέναντι στον Δικέφαλο.

«Η συνέντευξη Τύπου δεν έγινε μόνο για να εκφράσουμε κάποια παράπονα για την στάση της Ομοσπονδία, αλλά γενικά ότι δεν μας δόθηκε πέρυσι η δυνατότητα λόγω κορωνοϊού να μιλήσουμε στον κόσμο μας για να γνωρίζει τι συμβαίνει σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.  Ενοχλεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής στην πάλη; Ότι δίνουμε πριμ στους άνδρες αθλητές για τις επιτυχίες στα πανελλήνια πρωταθλήματα; Ότι πριμοδοτούμε την επιτυχία των αθλητών μας με την Εθνική ομάδα; Ότι πληρώνουμε την προετοιμασία τους για την Εθνική;
Το θέμα είναι ηθικό, δεν είναι οικονομικό. Δεν επιζητήσαμε ποτέ λεφτά από τις Ομοσπονδίες και γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν τα λεφτά που ήταν παλιότερα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν πρέπει να χαθούν άλλα παιδιά. Τους πείραξε που διαμαρτυρηθήκαμε για τους παμπαίδες; Με τις προπονήσεις να τους στέλναμε; Ελάτε στη Θεσσαλονίκη να μιλήσετε με τους πρωταθλητές. Πού είστε κύριοι; Ας έρθει η Ομοσπονδία Πάλης να κάνει εδώ το ΔΣ. Να λύσουμε τα προβλήματα, αντί να δημιουργούνται περισσότερα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.