Δεν είναι τρελός ο Λουτσέσκου, παθιασμένος είναι και λέει αλήθειες

Metrosport Team22 Μαρτίου 2023

Γράφουν οι: Γιώργος Καστάνης – Γιώργος Ζαϊρης

Για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε, (όχι πως όσοι τον γνωρίζουν είχαν αμφιβολίες) πως ο Λουτσέσκου ξέχωρα από το πάθος που τον διακρίνει, είναι ειλικρινής. Δεν λέει ψέματα, όταν μιλάει δημόσια. Λέει αλήθεια. Ότι ακριβώς είπε το βράδυ της Κυριακής μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, για την αποβολή του, αυτό ακριβώς ίσχυσε.

Είχε δηλώσει δημόσια ότι δεν πέταξε το μπουκάλι που είχε προσγειωθεί δίπλα του από την εξέδρα. Όντως δεν το πέταξε. Είχε δηλώσει πως προσποιήθηκε, έκανε την κίνηση της προσποίησης, αλλά ποτέ δεν πέταξε. Όντως όλα επιβεβαιώθηκαν αναλυτικά από το βίντεο. Το οποίο βεβαίως έλεγξε και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας (όπως μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στην σελίδα 6 του σημερινού αναλυτικού ρεπορτάζ της Metrosport). Διευκρινίζουμε βέβαια πως ο Λουτσέσκου δεν έπρεπε καν να προσποιηθεί ότι θα πετάξει το μπουκάλι. Προπονητής είναι, εγνωσμένης αξίας και ιδιαίτερα δημοφιλής. Έκανε λάθος. Δεδομένο.

Ο Λουτσέσκου έχει όμως αστείρευτο πάθος. Το γνωρίζουμε. Γίνεται ένα με την ομάδα. Και το μεταδίδει στους παίκτες. Το σημαντικό είναι (επειδή πρόκειται για δημόσιο πρόσωπο και παρακολουθούν τις ενέργειές του, νεότεροι σε ηλικία) πως αυτό που λέει, αυτό ισχύει. Ακόμη και στα παραδείγματα που έχει αναφερθεί για τις αλλοιώσεις αποτελεσμάτων σε βάρος του ΠΑΟΚ, είναι πολύ συγκεκριμένος. Μιλά με στοιχεία. Και σε όλες τις περιπτώσεις, έχει δίκαιο να παραπονείται. Η ουσία είναι πως νιώθει πολύ έντονα τι σημαίνει ΠΑΟΚ, εκφράζεται παραστατικά και αυτό φαίνεται πως ενοχλεί. Όχι τώρα, από την πρώτη του σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.