Δεν είναι τόσο φαβορί η Σπόρτινγκ

Θανάσης Κυλώνης20 Φεβρουαρίου 2020

Κάτι παραπάνω από 2 μήνες κράτησε η διακοπή των δύο ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων, χθες και προχθές είδαμε τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, σήμερα παίρνει σειρά το Γιουρόπα Λιγκ με τις πρώτες αναμετρήσεις των «32».

Τα πιο δυνατά φαβορί της βραδιάς, όπως φαίνεται κι από τις αποδόσεις, είναι οι άσοι των Γουλβς και Ρόμα, στο 1.55 και 1.45 αντίστοιχα. 

Οι «λύκοι» έχοντας προσθέσει και τον Ποντένσε στο ήδη ποιοτικότατο ρόστερ τους, συγκαταλέγονται στις ομάδες που μπορούν να την φτάσουν μακριά τη… βαλίτσα φέτος, με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο να ενδιαφέρεται άμεσα για τον θεσμό και να κατεβάζει δυνατή 11άδα στα ματς των ομίλων. Αντιθέτως, η ουραγός της Πριμέρα Ντιβιζιόν, Εσπανιόλ, είναι δεδομένο πως θα παίξει με εκτεταμένο rotation ενόψει του αγώνα «ζωής ή θανάτου» στο Βαγιαδολίδ την Κυριακή. 

Οι Άγγλοι (λέμε τώρα, οι περισσότεροι Λατίνοι είναι) θα κοιτάξουν να πάρουν σκορ πρόκρισης από σήμερα, κρατάω τον άσο μαζί με over 1,5 στο 1.85.

Ασο με over 2,5 στο 2.00+ παίζω την Ρόμα, η οποία είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει το Γιουρόπα Λιγκ απ’ την στιγμή που στην Ιταλία έχει μείνει πολύ πίσω. Ομάδα που συνηθίζει τα μεγάλα σκορ, η Γάνδη είναι καλή και δεν πρόκειται να παίξει άμυνα μπετόν-αρμέ, ως βελγική ομάδα.

Κρατάω και τον άσο της Αϊντραχτ στο 2.00. Στο Γιουρόπα Λιγκ τα τελευταία χρόνια έχει κάνει καλές πορείες, μπροστά στο φανατικό της κοινό στη Φρανκφούρτη αποκτά άλλη δυναμική και πετυχαίνει τη Ζάλτσμπουργκ αφενός μουδιασμένη από τη μεγάλη διακοπή στην Αυστρία, αφετέρου αισθητά αποδυναμωμένη μεταγραφικά μετά τις πωλήσεις των πρώτων της σκόρερ, Χάαλαντ και Μιναμίνο.

Ζευγάρι όπου το σετ αποδόσεων έχει λάθος και αξίζει το ρίσκο στην κόντρα του φαβορί, είναι το Σπόρτινγκ – Μπασακσεχίρ. Δεν στέκει το 1.85 στον άσο, όταν η Σπόρτινγκ έχει πέσει επίπεδο, ειδικά μετά τη φυγή του MVP της Μπρούνο Φερνάντες, κι ενώ η Μπασάκ κάνει και φέτος πρωταθλητισμό στην Τουρκία, έχοντας πολλούς έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της. Υπερβολικό το 4.60 στο διπλό, σηκώνει και κάλυψη.

Από Over, πολύ πιθανό και καλοπληρωμένο (1.85) το Λεβερκούζεν – Πόρτο. Ομάδες που συνηθίζουν τα μεγάλα σκορ και έχουν ανεβασμένη ψυχολογία από τα θετικά τους πρόσφατα σερί εντός συνόρων, κρατάω το 2.15 του Over & G/G. Γκολ και θέαμα περιμένω και στο Αλκμααρ - Λίντσερ. 

Οι Ολλανδοί δείχνουν ντεφορμέ τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά τα μεγάλα σκορ στα παιχνίδια τους είναι σταθερά που δεν αλλάζει εύκολα, ενώ οι Αυστριακοί είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα που απέδειξε και πάλι την αξία της με το σπουδαίο διπλό στο Ζάλτσμπουργκ (2-3) στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, που τους ανέβασε στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Γκολ θα δούμε λογικά και στο «Καραϊσκάκη», με τον Ολυμπιακό πάντα να σκοράρει ακόμα και κόντρα σε μεγαθήρια της Ευρώπης, και την Αρσεναλ να έρχεται από την καλύτερη εμφάνισή της από τη μέρα που την ανέλαβε ο Αρτέτα, το 4-0 επί της Νιουκάστλ. Πάω και εδώ στο combo Over & G/G, στο 2.00+.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΑΪΝΤΡΑΧΤ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 1

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ 2 DNB

ΑΛΚΜΑΑΡ – ΛΙΝΤΣΕΡ G/G & Over

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΠΟΡΤΟ G/G & Over

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ G/G & Over

ΓΟΥΛΒΣ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ 1 & Over 1,5

ΡΟΜΑ – ΓΑΝΔΗ 1 & Over 2,5

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.