Δεν είναι πλήρης ακόμη, η γραμμή κρούσης του!

Αρις Νικολάκης01 Ιουλίου 2022

Φυσικά, δεν διαμορφώνονται σοβαρές (ατομικές ή ομαδικές…) εντυπώσεις από το πρώτο τεστ του ΠΑΟΚ στην προετοιμασία. Ήταν εκ των προτέρων δεδομένο. Αν και μία θετική αύρα… Ίσα, ίσα για το θρόισμα των προσδοκιών των φίλων του «δικέφαλου»… Έπνευσε από την αγωνιστική διάθεση όσων έπαιξαν προχθές. Και δεν είναι κακό η αναφορά στην αύρα αυτή. Έτσι;

Και πώς να διαμορφωθούν εντυπώσεις όταν το ρόστερ παραμένει ελλιπές. Και δεν το λέμε εμείς αυτό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου το είπε. Θα ήθελε, να είναι πλήρες κατά το 90%. Δεν είναι. Είναι όμως, πρωτοφανής για τον ΠΑΟΚ η έστω μη πλήρης…πληρότητα, αυτού τού επιπέδου, στο ρόστερ. Κιι είναι καλός , πολύ καλός οιωνός το γεγονός.

Όπως και να το κάνουμε όμως, συζητείται πολύ η πληρότητα στη επίθεση. Με κλασσικούς φορ. Όχι με …. Ταρζανιές φορ, όπως κατά την παρελθούσα α αγωνιστική περίοδο! Κεντρικούς κι ακραίους φορ. Δοκιμασμένοι (επιτυχημένοι ή όχι… Είναι άλλη συζήτηση!) είναι ο Νέλσονας Ολιβέιρα, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κι ο Αντώνης Τσόλακ. Με τον Κροάτη να παραμένει (;) υπ’ ατμόν.

Ο ΠΑΟΚ κατά την παρελθούσα αγωνιστική περίοδο πήρε ελάχιστα από την δύναμη κρούσης του. Σε αυτά τα ελάχιστα αποδίδεται και μία αιτία, από τις πολλές και διάφορες, για την αποτυχία. Ως εκ τούτου εύλογα ο ΠΑΟΚ αναζητά κι εξωτερικές (…μεταγραφικές) ενισχύσεις πέρα από τις εσωτερικές. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν κρύβει πως θέλει κι άλλους παίκτες για λύσεις αλλά δεν κρύβει πως αναζητά και λύσεις από τους παίκτες τους οποίους έχει!

Η ενίσχυση της γραμμής κρούσης είναι πρώτη προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ. Κι ορθώς είναι. Απλά, στενεύουν τα περιθώρια του χρόνου. Γι’ αυτό και συζητείται πολύ, πάρα πολύ η πληρότητα στην επίθεση του. Έτσι είναι αλλά… Καταγράφεται αισιοδοξία στον κόσμο του ΠΑΟΚ για την έγκαιρη κι αξιόλογη κάλυψη των κενών. Οι εξελίξεις θα δείξουν εάν είναι ορθή ή λαθεμένη η καταγραφή…

ΥΓ 1 : Εντόνως ενδιαφέρουσα η συνέντευξη του Ραζβάν Λουτσέσκου στην ΠΑΟΚ tv. Με μπόλικο …ζουμί πάντως, για τον προπονητή κι ουχί για την ομάδα. Με άλλα λόγια; Δεν μας «φώτισε» περισσότερο για την αποτυχία του ΠΑΟΚ στην παρελθούσα αγωνιστική περίοδο. Μας «φώτισε» για τους τρόπους σκέψεις και πράξεις του Ρουμάνου κατά τα ups και τα downs της. Αν και δε μας κοιτούσε κατάματα, για να καταλάβουμε περισσότερα. Μιλούσε – βλέπετε – κοιτώντας τον… αόρατο (σε εμάς) συνομιλητή του. Θα είχε βέβαια, ακόμη εντονότερο ενδιαφέρον εάν κοιτούσε εμάς. Το «διάβασμα» του προσώπου «μετρά» σε προσωπικές συνεντεύξεις.

ΥΓ 2 : Μπράβο στον Άδωνη Γεωργιάδη για την «δημόσια συγνώμη» του σχετικά με την εθνική ήττα εξ αιτίας του «turkaegean» ! Η ουσία του θέματος πάντως, δεν αλλάζει. Είναι εθνική ήττα. Αναμένουμε και το αποτέλεσμα της ΕΔΕ για τα …περαιτέρω!

ΥΓ 3 : Γιατί απαιτούν την… απόσυρση της ΕΔΕ για το σοβαρότατο θέμα του «turkaegean» οι υπάλληλοι στο υπουργείο του Άδωνη Γεωργιάδη. Τούτο δε, καθώς δηλώνουν μη εμπλεκόμενοι! Ήτοι αναρμόδιοι…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.