Ισπανός δημοσιογράφος ακτινογραφεί τον Ντιόπ: «Δεν είναι ηγέτης , βασίζεται στα φυσικά του προσόντα»

Metrosport Team23 Ιουνίου 2022

Ο Άρης φέρνει στη Θεσσαλονίκη τον Πάπε Σέικ Ντιόπ και ο Ισπανός δημοσιογράφος, Κλεμέντε Γκαρίδο, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τα χαρακτηριστικά του παίκτη. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Ντιόπ: «Ανδρώθηκε στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Ξεχωρίζει για τη φυσική του κατάσταση, την αθλητικότητα, την ταχύτητα και τα τρομερά του φυσικά προσόντα. Ανέβηκε όλα τα σκαλοπάτια των μικρών εθνικών της Ισπανίας. Είναι ένας παίκτης που βασίζεται στα φυσικά του προσόντα. Δεν είναι ο παίκτης που θα πάρει την ομάδα πάνω του. Μπορεί να μην έχει υψηλή τεχνική αλλά μπορεί να καλύπτει χώρους και να κόβει την μπάλα. Κινείται με σωστό τρόπο στους χώρους. Ήρεμος στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Ικανός στα αμυντικά του καθήκοντα. Μπορεί να ταιριάξει στα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος». 

Γιατί δεν πήγε καλά στη Λιόν: «Δεν έγινε μόνο στη Λιόν αυτό αλλά και στη Θέλτα. Ενώ είχε αυτά τα προσόντα, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κατάσταση, είχε δυσκολία να διαχειριστεί τη φήμη που απέκτησε σε νεαρή ηλικία. Είχε κάποια θέματα με νυχτοπερπατήματα με κάποιους συμπαίκτες του. Έχει πάρει ένα μάθημα από όλα αυτά και θέλει να αγωνισθεί σε ένα νέο πρωτάθλημα. Είναι πλέον πολύ ήρεμος, δεν δημιούργησε πρόβλημα αποδυτήρια και λειτουργεί πάντα υπέρ της ομάδας».  

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.