«Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για πωλήσεις ποδοσφαιριστών»

Metrosport Team07 Μαΐου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ατζέντης του Έργκους Κάτσε, Νίκος Καγιούλης και αναφέρθηκε στο μέλλον του πελάτη του, με δεδομένο πως το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στην πτώση της οικονομικής αξίας των ποδοσφαιριστών λόγω του κορωνοϊού.

Ο Νίκος Καγιούλης έκανε λόγο για πτώσεις αξιών της τάξης τουλάχιστον του 30% και υποστήριξε πως η παρούσα στιγμή δεν είναι η καλύτερη για πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Έργκους Κάτσε και την προοπτική του: «Εξαρτάται από τη διαπραγμάτευση που θα γίνει με τον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου. Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο, αν δείξει διάθεση να τον κρατήσει. Όταν έρθει η στιγμή θα το δούμε. Ο Κάτσε είναι ένας παίκτης εγνωσμένης αξίας. Απέδειξε και παλιότερα όταν έπαιζε βασικός ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω την πολιτική που θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ, πιθανώς θα πέσει οικονομικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια λόγω της πανδημίας. Αν κινηθεί σε χαμηλότερα συμβόλαια, ο Κάτσε είναι μια αξιόπιστη λύση για να λύσει τα προβλήματα της μεσαίας του γραμμής».

Για το μέγεθος της πτώσης της αξίας των παικτών λόγω του κορωνοϊού: «Θα υπάρχει μια πτώση της τάξης του 30% και ίσως λέω και λίγα. Οι ζημιές θα είναι μεγάλες».

Για την αξία μιας πώλησης ποδοσφαιριστή με τα τωρινά δεδομένα: «Το αν αξίζει μια πώληση εξαρτάται από το πόσο και το που θα πουλήσεις. Δεν είναι εύκολο να πουλήσεις τώρα, όλες οι ομάδες είναι συγκρατημένες. Δεν ξέρουμε πού θα είμαστε σε έναν μήνα και τα δεδομένα της νέας χρονιάς. Αν μια ομάδα έχει περιουσιακά στοιχεία σημαντικής αξίας δεν είναι κατάλληλη αυτή η στιγμή για να πουλήσει. Αν μια ομάδα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να πουλήσει τώρα, αναγκαστικά θα το κάνει και σε πιο μικρά χρηματικά ποσά. Η πανδημία έχει επιπτώσεις σε όλα τα επίπεδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.