«Δεν είναι απαγορευμένο όνειρο ο Μέσι στην Ίντερ»

Metrosport Team07 Απριλίου 2020

Ο Μάσιμο Μοράτι έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις πολλών οπαδών, ανεξαρτήτως ομάδας, ως ένας από τους πιο αποτελεσματικούς παράγοντες στην Ευρώπη. Πλέον, ως σύμβουλος του Κινέζου προέδρου της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, φαίνεται πως είναι έτοιμος να ταράξει ξανά τα νερά, δηλώνοντας πως μία ενδεχόμενη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι «δεν είναι απαγορευτική».

Το συμβόλαιο του Αργεντινού άσου λήγει τον Ιούνιο του 2021 και όπως έχει γίνει γνωστό, μπορεί ανά πάσα στιγμή να φύγει από τους Καταλανούς ως ελεύθερος. Βέβαια, τόσο ο Μέσι, όσο και ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, έχουν δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν, πως ο βραχύσωμος άσος θα κλείσει την καριέρα του στον ιστορικό σύλλογο, όμως, ο Μοράτι δεν πτοείται.

«Ο Μέσι στην Ίντερ δεν είναι ένα απαγορευμένο όνειρο», σημείωσε και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι δεν είναι καθόλου απαγορευτικό να το σκεφτείς. Δεν ήταν, ούτε πριν από το δράμα που ζούμε με την πανδημία του κορωνοϊού. Ο Μέσι βρίσκεται στο τέλος του συμβολαίου του και θα ήταν σίγουρα μία μεγάλη προσπάθεια της Ίντερ να τον αποκτήσει. Δεν ξέρω πόσο αλλάζει η σημερινή κατάσταση, αυτόν τον στόχο, αλλά τώρα η τράπουλα ξαναμοιράζεται.

Δεν θα πρέπει να είμαστε υπερβολικά σκληροί και να εκμεταλλευθούμε αυτήν την νέα κατάσταση, αλλά θεωρώ πως είναι πιθανό, να δούμε περίεργα πράγματα στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.