Δεν είναι αγγαρεία, είναι ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team03 Μαρτίου 2021

Το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, τον σημαντικότερο στόχο που του έχει απομείνει πια ως το τέλος της σεζόν, σφραγίζει σήμερα (18:00 Metropolis 95.5, Cosmote TV) ο ΠΑΟΚ μέσα από τη ρεβάνς απέναντι στη Λαμία.

Το 5-2 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα έχει μετατρέψει σε τυπική διαδικασία το σημερινό ματς, όμως αυτό δεν μπορεί να το καταστήσει αγγαρεία για τον Δικέφαλο. Αντιθέτως μπορεί να αποδειχτεί ευκαιρία. Ευκαιρία για κάποιους από τους παίκτες που θα κληθούν να παίξουν αλλά και για την ίδια την ομάδα που καλείται να βγάλει αντίδραση μετά τη μέτρια εικόνα στην Τρίπολη και βέβαια τα... γκάζια του Πάμπλο Γκαρσία στην προπόνηση της Δευτέρας.

Το σημερινό παιχνίδι μπορεί να θεωρηθεί και «εργαλείο» δουλειάς ενόψει του ντέρμπι Πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη, παρότι θα απουσιάσουν τρεις βασικοί παίκτες που είναι δεδομένο ότι θα έχουν θέση στο αρχικό σχήμα την Κυριακή (Βιεϊρίνια, Ουάρντα, Ζίβκοβιτς). Θα είναι όμως κάτι σαν μία ακόμη ευκαιρία για αρκετούς από όσους κληθούν να παίξουν. Ποιοι αναμένεται να είναι αυτοί;

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι πιθανό να επιστρέψει στην 11άδα και στο ματς της Κυριακής οπότε σήμερα θα κληθεί να κάνει ένα καλό παιχνίδι και κυρίως να βρει ρυθμό, έχοντας μπροστά του ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ίνγκασον, Κρέσπο που είναι δεδομένο ότι θα παίξουν κόντρα στον Άρη μετά την απογοητευτική εικόνα των Βαρέλα και Μιχαηλίδη στην Τρίπολη. Στα άκρα της άμυνας ο Γκαρσία αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Λύρατζη δεξιά και στον Μπάμπα αριστέρα, με τον Γκανέζο να φαντάζει ως μια επιλογή και για το ντέρμπι.

Στα χαφ επιστρέφει ο Σβαμπ με τον Τσιγγάρα να έχει το προβάδισμα για τη δεύτερη θέση εκτός και αν επιλεγεί ο Νινούα με τον Γιαξή επίσης να περιμένει την ευκαιρία του έστω και ως αλλαγή. Ο Καγκάβα θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα βασικού ενώ ο Σφιντέρσκι θα είναι στην κορυφή με τους Λάμπρου και Μουργκ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία παράλληλα αναμένεται κατά τη διάρκεια του αγώνα να δώσει ευκαιρίες και στους Κωνσταντέλια, Κούτσια αλλά και στον Περέιρα.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.