«Δεν είχε ταυτότητα η Εθνική του Φαν'τ Σιπ, άλλαξε την άμυνα 15 φορές»

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος και μίλησε για την αποχώρηση του Φαν’τ Σιπ από την Εθνική ομάδα ενώ σχολίασε και το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρης.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την αποχώρηση του Φαν’τ Σιπ από την Εθνική ομάδα: «Αν ήθελε η ηγεσία της ΕΠΟ θα τον είχε κρατήσει, δεν ξέρω τι έχει συμβεί μεταξύ των δύο πλευρών. Μπορεί οι άνθρωποι της Εθνικής ομάδας να κοιτάνε κι άλλες περιπτώσεις, να τα ζυγίζουν τα πράγματα γιατί δεν είναι η πιο πετυχημένη περίοδο. Εγώ είμαι υπέρ αποτελεσμάτων στο ποδόσφαιρο. Αν έπαιξε λίγο καλό ποδόσφαιρο εντάξει, αλλά εμένα δεν μου άρεσε η σταθερότητα. Η άμυνα άλλαξε 15 φορές και οι τίτλοι κερδίζονται από την άμυνα. Δεν έχει μια ταυτότητα η Εθνική ομάδα γιατί δεν είχε έναν κορμό. Η Πορτογαλία έχει μια ταυτότητα, αν αποκλειστεί στα μπαράζ δεν θα το θυμάται κανείς. Το ίδιο ισχύει και για την Ιταλία, η οποία και πριν πάρει το Euro, δεν άλλαξε την ταυτότητά της».

Για το ΠΑΟΚ-Αρης: «Το περιμένει όλη η Βόρεια Ελλάδα αυτό το παιχνίδι, για να μην πω και όλη η Ελλάδα. Και στην Αθήνα το συζητάνε το συγκεκριμένο ντέρμπι. Είχα την τύχη να το παίξω ως προπονητής του Αρη, έχει μεγάλη αίγλη. Προβάδισμα ίσως έχει ο ΠΑΟΚ λόγω του κακού αποτελέσματος του Αρη με τον ΠΑΣ. Καλά το διαχειρίστηκε το ευρωπαϊκό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, εύκολα ή δύσκολα την πρόκριση. Αυτά τα παιχνίδια δεν επηρεάζουν το ντέρμπι. Για τον Αρη είναι καλύτερα που παίζει εκτός, στο Χαριλάου θα είχε περισσότερο άγχος. Τα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια τα έχει διαχειριστεί πολύ καλά ο Αρης. Θα παίξει και ρόλο η κούραση γιατί ο ΠΑΟΚ έπαιζε Πέμπτη βράδυ».

Για τα πλεονεκτήματα των δύο ομάδων: «Παίζει πολύ η προσωπικότητα της κάθε ομάδας, του κάθε ποδοσφαιριστή. Ο Αρης δεν έχει ένα «κακό» ποδοσφαιριστή, με τον ΠΑΣ έπρεπε να βρεθεί κάποιος τέτοιος για να «τελειώσει» το ματς και να χάσει με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες. Ο ΠΑΟΚ έχει καλά χτυπήματα, έχει πάρει γκολ από στημένες φάσεις, αλλά το πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ είναι πως δεν θα προσπαθήσει να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής και θα δώσει την μπάλα στον Αρη, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι καλός και στις αντεπιθέσεις. Θα παίξει ρόλο αν δεχθεί γκολ ο Αρης, εκεί θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Αν καταφέρει να προηγηθεί τότε σίγουρα θα έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα. Δίνεται ευκαιρία στον Αρη με αποτέλεσμα στην Τούμπα να σβήσουν την κακιά στιγμή με τον ΠΑΣ. Δεν περιμένω ανοιχτό παιχνίδι, με μεγάλο σκορ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.