Καταγγελίες για το γήπεδο του Φοίνικα: «Οι αθλητές κάνουν την ανάγκη τους στους τοίχους»

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2022

Ο πρόεδρος της ΑΕ Φοίνικα Καλαμαριάς, Νίκος Μιχαηλίδης, φιλοξενήθηκε στον αέρα του Metropolis 95.5 για να ενημερώσει πως δεν έχουν λυθεί ακόμα τα ζητήματα του γηπέδου που προκύπτουν από την διαμάχη με τα ΕΑΚ Θεσσαλονίκης.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Φοίνικα, παραχωρήθηκαν σε πρώτο χρόνο στα ΕΑΚ Θεσσαλονίκης και το καλοκαίρι έγινε η μεταβίβαση στον Δήμο Καλαμαριάς, όμως τα προβλήματα όπως η έλλειψη τουαλέτας στο γήπεδο δεν έχουν λυθεί, όπως αναφέρει ο παράγοντας της ομάδας, ενώ φέτος δεν επιτρέπεται καν στον σύλλογο του Φοίνικα να χρησιμοποιήσει το γήπεδο.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Δεν έχει λυθεί ακόμα το θέμα. Όλη την περσινή χρονιά, το γήπεδο ποδοσφαίρου του Φοίνικα δεν είχε τουαλέτες και οι αθλητές ήταν αναγκασμένοι να πηγαίνουν στους τοίχους για να κάνουν την ανάγκη τους. 

Φέτος, λόγω μιας οικονομικής διαφοράς, δεν αφήνουν τον σύλλογο να μπει στο γήπεδο. Νομίζουν ότι κάνουν κακό στους παράγοντες και στη διοίκηση, αλλά οι μόνοι που την πληρώνουν είναι τα παιδιά και οι αθλητές. 

Υπεύθυνος για όλο αυτό είναι ο Υφιστάμενος του κυρίου Αυγενάκη, ο πρόεδρος των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης, Τριαντάφυλλος Πέτρογλου. Θα χαρώ πολύ να βγει δημοσίως και να μιλήσει για όλα τα θέματα, γιατί υπάρχουν πάρα πολλά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.