«Δεν έχει σωτηρία ο Αρης εκτός αν πάρει καθαρό ΑΦΜ»

Metrosport Team23 Ιουλίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην παράγοντας του Αρη, Φάνης Ταρνατώρος, και μίλησε για τις αποφάσεις των ομάδων για την νέα χρονιά στο μπάσκετ, αλλά και την κατάσταση στον σύλλογο.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Πήραν αυτές τις αποφάσεις οι ομάδες όπως έφτασαν το μπάσκετ σε αυτή την κατάσταση. Θυμήθηκαν να φτάσουν σε αυτή την απόφαση σε αυτή τη χρονιά, βλέπω πως η απόφασή τους θα τους εκθέσει. Για να φτιαχθεί το μπάσκετ θα πρέπει να κλείσουν την λίγκα για 2-3 χρόνια και να φτιαχτούν Ελληνες παίκτες, να μην έχουν τον φόβο του υποβιβασμού και να λύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα. Δεν μου λέει κάτι που ο Γουλιέλμος που παρέδωσε τις μετοχές γιατί δεν υπάρχει κάποιος να τις πάρει. Στον Αρη πρέπει να πουν ευχαριστώ στον Γουλιέλμο που έβαλε πάνω από 1 εκατ.ευρώ. 

Πέταξε τα λεφτά του σε βαρέλι χωρίς πάτο, όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ πετάνε τα λεφτά τους σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο. Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα, αν δεν μπουν κανόνες τίποτα δεν θα αλλάξει. Από τη στιγμή που έφυγαν από τα τηλεοπτικά οι τρεις μεγάλοι, άρχισε να πέφτει το μπάσκετ. Δεν βλέπει κανείς το κοινό καλό, δεν έχει το μπάσκετ κανένα μέλλον. Οσοι βάζουν πολλά λεφτά στο μπάσκετ δεν μπορούν να το κάνουν κάθε χρόνο, είναι ήρωες και το καταλαβαίνουν και μετά αποχωρούν».

Για την λύση πολυμετοχικότητας του Αρη: «Η απάντηση δόθηκε στη Γενική Συνέλευση που ήταν λίγα άτομα ενώ ψάχνουν 50.000 άτομα με 200 ευρώ. Ολα αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός. Ο Αρης δεν έχει καμία σωτηρία, μόνο αν πάρει ΑΦΜ καθαρό μπορεί να σωθεί. Για να έρθει ένας άνθρωπος πρέπει να του δώσεις ένα όραμα. Το γήπεδο θα μπορεί να βοηθήσει σε κάποια έσοδα της ομάδας, αλλά σκέψου πως το Αλεξάνδρειο έχει 200.000-300.000 ευρώ λειτουργικά έξοδα. Αν δεν γίνει μακροχρόνιο σχέδιο με κριτήρια σωστά δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.