«Δεν έχει προτάσεις ο Κούρτιτς, σκέφτεται τη νέα σεζόν με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team05 Ιουλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σλοβένος δημοσιογράφος Ροκ Βίσκοβιτς και μίλησε για τον Γιασμίν Κούρτιτς.

Μεταξύ άλλων, ο Ροκ Βίσκοβιτς δήλωσε:

Για τις σκέψεις του Κούρτιτς για την παρουσία στον ΠΑΟΚ: «Είναι περήφανος για τις επιδόσεις του την τελευταία σεζόν. Θέλει να πάει καλύτερα στο μέλλον και ονειρεύεται μεγαλύτερα πράγματα με τον ΠΑΟΚ και στην καριέρα του. Δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια του, έχει ταυτίσει την παρουσία του με τον ΠΑΟΚ και σκέφτεται τη νέα σεζόν».

Αν πιστεύει ο Κούρτιτς ότι μπορεί πετύχει ανάλογες επιδόσεις στο σκοράρισμα: «Δεν είναι παίκτης που σκέφτεται το γκολ. Θέλει να βοηθάει ως μέσος για να πέτυχει τις νίκες και τους στόχους του ο ΠΑΟΚ και να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Έχει μεγάλο σεβασμό για την ομάδα και τους φιλάθλους της».

Για τη σχέση με τον Τσέριν που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό: «Δεν ξέρω πόσο κολλητοί είναι αλλά είναι κοντά, είναι το βασικό δίδυμο μέσων της Εθνικής. Όταν έπαιξαν στη Σερβία και η Σλοβενία ηττήθηκε με 4-1, ασκήθηκε κριτική από τους δημοσιογράφους ότι δε βοηθάνε. Στο 2-2 στη Σλοβενία έκανε την κίνηση ο Κούρτιτς προς τους δημοσιογράφους και νόμιζαν οι Σέρβοι ότι ήταν γι αυτούς. Είναι καλός παίκτης ο Τσέριν, έπαιζαν μαζί στα τελευταία παιχνίδια στο κέντρο στην Εθνική. Έκανε πολλά ματς με την Ντομζάλε και τη Ριέκα και παίζει στην Εθνική Σλοβενίας. Θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.