«Δεν έχει όρια ως ποδοσφαιριστής ο Αντρίγια, μπορεί να γίνει ο ηγέτης του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Πέταρ Μιλκάνοβιτς (ήταν γυμναστής στον ΠΑΟΚ με τον Βλάνταν Ίβιτς προπονητή) και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, τονίζοντας ότι ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δεν έχει όρια ως ποδοσφαιριστής και μπορεί να γίνει ο ηγέτης του ΠΑΟΚ!

«Θα θυμάστε πολύ καλά όταν είχε έρθει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ σας είχα πει ότι έχει πολύ μεγάλη προοπτική ως παίκτης. Είναι φυσικό βήμα στην εξέλιξή του αυτό που συμβαίνει. Πλέον, αποτελεί μέλος της ομάδας της εθνικής Σερβίας και βοηθάει πολύ το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Ο ρόλος του (φουλ μπακ-χαφ) χθες στην Πορτογαλία μπορεί να συνιστούσε έκπληξη για αρκετούς. 

Όμως ο Ζίβκο είναι πολύ ταχύς και γιατί όχι να μην παίζει και σε αυτή τη θέση. Βοήθησε πολύ αμυντικά στο χθεσινό διπλό με την Πορτογαλία που έστειλε τη Σερβία στο Μουντιάλ του Κατάρ. Παρακολούθησα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και ο Ζίβκο ήταν εξαιρετικός και είχε μεγάλο κίνητρο στον αγώνα. Ταίριαξε πολύ στον ΠΑΟΚ. Μπορεί να μείνει πολλά χρόνια στην Τούμπα και να βοηθήσει πολύ τον σύλλογο. Είδα και τον Μπίσεσβαρ και είμαι χαρούμενος γι΄ αυτό. Δεν υπάρχει ομάδα που δεν έχει περάσει ο Ζίβκοβιτς και να μην έχει ηγετικό ρόλο.

Μόνο στην Μπενφίκα δεν έγινε αυτό. Στον ΠΑΟΚ μπορεί να καταφέρει να γίνει ο ηγέτης της ομάδας. Αυτό που μπορεί να δει κάποιος στα παιχνίδια του είναι ότι κάνει πολλά τρεξίματα με ένταση κι αυτό φάνηκε στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ με τον Άκπομ στη Λεωφόρο με την ασίστ ακριβείας που έκανε μετά από κούρσα 40 μέτρων. Έχει πολλά περιθώρια να βελτιωθεί. Δεν έχει όρια ως ποδοσφαιριστής και μπορεί να ανέβει κι άλλο επίπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.