Δεν έχει αντίπαλο στη Γερμανία η Μπάγερν!

Δημήτρης Καλαϊτζής07 Νοεμβρίου 2020

Θρίαμβος για την Μπάγερν Μονάχου στο Βεστφάλεν! Η ομάδα του Φλικ έχοντας τρεις διαφορετικούς σκόρερ, επικράτησε 3-2 της Μπορούσια Ντόρτμουντ και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Βαυαροί μετά από φοβερό συνδυασμό κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 24΄με τον Λεβαντόφσκι, όμως το γκολ του Πολωνού φορ ακυρώθηκε έπειτα από χρήση του VAR. 

Και σα να μην έφτανε αυτό 12 λεπτά μετά έχασαν με τραυματισμό τον Κίμιχ και η Μπορούσια Ντόρτμουντ χτύπησε στο 45΄ με τον Ρόις, κάνοντας το 1-0. 


Ωστόσο, πριν καλά καλά οι γηπεδούχοι χαρούν το τέρμα τους, η ομάδα του Φλικ ισοφάρισε σε 1-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ύστερα από τρομερή κομπίνα των πρωταθλητών και σουτάρα του Αλάμπα, που άφησε σύξυλους Μπούρκι και Χούμελς. 

Καλύτερο ξεκίνημα στην επανάληψη δεν θα μπορούσε να φανταστεί η Μπάγερν Μονάχου, καθώς πέτυχε και δεύτερο γκολ, φέρνοντας τα πάνω κάτω στην αναμέτρηση στο 48΄. Ο Ερνάντες έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Λεβαντόφσκι με τρομερή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπούρκι για το 1-2. 

Στο 51΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να καθαρίσουν το παιχνίδι, αλλά το σουτ του Κομάν κατέληξε στο δοκάρι. 

Στο 80΄ ο Σανέ έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην Μπάγερν και τρία λεπτά μετά οι Βεστφαλοί μείωσαν σε 2-3 με τον Χάαλαντ.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τους πρωταθλητές Γερμανίας να φεύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.