Δεν έχει άλλα περιθώρια απωλειών ο ΠΑΟΚ, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης10 Ιανουαρίου 2021

Μετά την απώλεια πέντε βαθμών στους εκτός έδρας αγώνες με ΑΕΛ και Ατρόμητο, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Τούμπα και με αντίπαλο τον Βόλο θέλει μόνο τη νίκη.  

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!  

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης με απόδοση 1.16 ενώ είναι δεδομένο πως θα επιχειρήσει να πετύχει και αρκετά γκολ για να την εξασφαλίσει λαμβάνοντας υπόψη τα πολλά προβλήματά της στην άμυνα αλλά και την επιθετική παραγωγικότητα του Βόλου στα εκτός έδρας παιχνίδια.  

Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.51 και match combo με over 2.5 γκολ αλλά και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 2.80.  

Η Κυριακή έχει πολλά ακόμα ενδιαφέροντα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκα με τον Ατρόμητο εναντίον του ΟΦΗ και το G/G να δείχνει πολύ πιθανό για δύο ομάδες με επιθετικές αρετές και αμυντικά προβλήματα.  

Ισορροπημένη μοιάζει η αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Αστέρα Τρίπολης με το Χ να δίνει 2.85 ενώ ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί απέναντι στη Λάρισα με τον άσο στο 1.61.  

Τη Δευτέρα ο Άρης έχει το προβάδισμα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας (2.12) αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο να τα καταφέρει  

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.  

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Συχνή συμμετοχή: Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.