Δεν Χ-άρηκε κανείς στο «Γεντί Κουλέ!

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2021

Τρίτη ισοπαλία σε ισάριθμες αγωνιστικές για τον ΟΦΗ, που έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μείνουν αήττητοι παρότι δεν έχουν πάρει ακόμη την πρώτη τους νίκη, οι φιλοξενούμενοι ακόμη δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν.

Το κίνητρο ήταν υψηλότατο για ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης, αμφότεροι ήθελαν την πρώτη νίκη τους στη φετινή Superleague, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ένα «στεγνό» 0-0, με ελάχιστες καλές στιγμές, δείγμα ότι τόσο το σύνολο του Νίκου Νιόπλια όσο και αυτό του Μίλαν Ράσταβατς «ξεφούσκωσαν» μετά την υπερπροσπάθεια του περασμένο Σαββατοκύριακου και συνέχισαν αγνοώντας τη νίκη και στην περίπτωση των Αρκάδων και το γκολ μετά από τρεις αγωνιστικές.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Διαμαντής, Πασαλίδης (61' Ουές), Βούρος, Γιαννούλης (77' Κοροβέσης) - Γκαγιέγκος, Νέιρα, Ντε Γκούζμαν (77' Σελίμοβιτς) - Λάμπρου (46' Καστάνιος), Καμάου (61' Φαν Ντούινεν), Ντουρμισάι

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Καστάνιο, Χριστόπουλος, Τασουλής - Βαλιέντε, Σανταφέ - Κρέσπι, Γκόμες (60' Καπίγια), Σίτο (46' Άλβαρες), Μπενίτο (60' Μπαράλες)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.