Δεν άρπαξαν τις ευκαιρίες Μαντσίνι, Τόνσο και Μαρτίνες

Μάνος Χατζάκης09 Μαρτίου 2020

Κάτω του μετρίου είναι η προσφορά της αργεντίνικης τριάδας, η οποία απογοητεύει όλο και περισσότερο την τεχνική ηγεσία των “κιτρινόμαυρων”. Ολοι τους “πέταξαν” στα σκουπίδια, όσες ευκαιρίες πήραν, οπότε οι δικαιολογίες τους στερεύουν, τη στιγμή που η αγωνιστική σεζόν έχει μπει στην τελική και κρισιμότερη φάση.

Εξ’ αρχής, οι λάτιν ποδοσφαιριστές του Αρη βρίσκονταν εκτός κλίματος και σε κανένα σημείο της χρονιάς δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις των αγώνων, ούτε στις προσδοκίες της διοίκησης. Παρά τα group therapy και τις συζητήσεις με ανθρώπους της ομάδας, η ουσία δεν άλλαξε. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας κρίνεται το λιγότερο “ανεπαρκής” με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα εκείνο του Μαντσίνι. Το καλοκαίρι, ο Θόδωρος Καρυπίδης έδωσε έναν “σκασμό” λεφτά στη Μπορντό, μετά την παρότρυνση του Ντίνου Διαμαντόπουλου, ώστε ο Αρης να αποκτήσει τα δικαιώματα του Αργεντίνου χαφ, υπογράφοντας μάλιστα τριετές συμβόλαιο. Κατά καιρούς, ο χαφ των “κιτρινόμαυρων” ζητούσε περισσότερες ευκαιρίες, όπως και να αγωνίζεται σε θέση που να μπορεί να προσφέρει. Ο Ενινγκ, όταν το έκρινε σκόπιμο, τον χρησιμοποίησε, θέλοντας να δείξει ότι τον υπολογίζει, αλλά ο Μαντσίνι εξακολουθούσε να βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό, ο οποίος ξεχάστηκε κάπου στη… Γαλλία.

Οσον αφορά τους άλλους δύο, η μεγαλύτερη απογοήτευση λέγεται “Τόνσο”. Ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης ήρθε (τραυματίας), την περασμένη σεζόν, όντας επιλογή των Διαμαντόπουλου και Παντελίδη, αλλά το πρόβλημα στη γάμπα δεν έλεγε να περάσει. Η συνολική του προσφορά δε, αντιστρόφως ανάλογη των χρημάτων που δαπανήθηκαν.

Ο τελευταίος στη σειρά είναι ο Μαρτίνες. Κατέγραψε 15 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια, όλες όμως ως αλλαγή (εξαίρεση η πρεμιέρα με τον ΟΦΗ) και οι περισσότερες στα τελευταία λεπτά. Ο ίδιος ζητούσε περισσότερο χρόνο, ωστόσο δεν δικαίωσε ούτε τα λεπτά που πήρε από τον γερμανό τεχνικό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.