Δεν αρκούν Ολιβέιρα, Ζίβκοβιτς… άντε και Κωνσταντέλιας!

Αρις Νικολάκης04 Ιουλίου 2022

Και βέβαια, δεν περιμένει εμάς, να κρούσομε τον κώδωνα του κινδύνου. Η τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, φυσικά. Η παραγόμενη, επί του παρόντος, επιθετική ισχύς της ομάδας της, δεν αρκεί. Για να πετύχει τους στόχους της. Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα επίσης, πως εφέτος με… Ταρζανιές όπως και πέρυσι, δεν έχει χαΐρι. 

Ητοι με Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί και λοιπές… θεωρητικά δυνάμεις, στα άκρα. Δεν παράγεται έτσι η απαιτούμενη επιθετική ισχύς. Απαιτούμενη για την προσέγγιση τουλάχιστον, των στόχων του «δικέφαλου»… Ως εκ τούτου αναμένονται ενισχύσεις. Με τον χρόνο να τελειώνει. Και με το περσινό πάθημα (περί Σεμπάστιαν Τζοβίνκο ο λόγος) να στοιχειώνει τον ΠΑΟΚ. 

Καθώς πέρασε ήδη ένας μήνας κι ο Κάλεντ Νάρεϊ εξακολουθεί, να υφίσταται ως μεταγραφικός στόχος. Ναι, δεν είναι εύκολος στόχος. Ναι,. Η Φορτούνα του Ντίσελντορφ δεν «καίγεται», να παραχωρήσει τον Γερμανό (από το Τογκό…) εξτρέμ. Ναι, αλλά… Ο χρόνος τελειώνει! Και ναι, γνωρίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ναι, γνωρίζει κι ο Ζοσέ Μπότο. 

Όταν όμως, δεν γνωρίζει (καλώς ή κακώς) ο κόσμος του ΠΑΟΚ… Εύλογα το συζητά. Ο Τύπος καταγράφει τις συζητήσεις. Κι ορθά το αναδεικνύει ως θέμα. Κυρίαρχη αιτία για την περυσινή αποτυχία του ΠΑΟΚ είναι το ελλιπέστατο ρόστερ. Οι ελλείψεις (και) στην επίθεση – κυρίως στα πλέι οφ – δεν τον άφησαν, να πιει νερό. Αν κι έφθασε στην βρύση. Ο Παναθηναϊκός με μισή ευκαιρία κέρδισε το Κύπελλο. 

Ο ΠΑΟΚ με δέκα το έχασε… Ενδείξεις σχετικά με το αυτό το κουσούρι, την απώλεια σοβαρών ευκαιριών, φαίνονται στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Τις ανέφερε ξεχωρίζοντας αυτές από άλλες κι ο Ρουμάνος προπονητής. Το κουσούρι δεν διορθώθηκε πέρυσι με… Ταρζανιές. Δεν θα διορθωθεί κι εφέτος. Χρειάζονται μεταγραφές! Αναγνωρίζουμε πως ο Νέλσονας Ολιβέιρα ουσιαστικά, κάνει τώρα τα πρώτα του βήματα στον ΠΑΟΚ. 

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς επιστρέφει από μία δύσκολη… (μέχρι κακή!) αγωνιστικής περίοδο. Κι έρχεται με ορμή ο χαρισματικός Γιάννης Κωσνταντέλιας. Να σας πούμε πως κι οι τρείς είναι κορυφαίο στοίχημα για τον «δικέφαλο»; Το λέμε! Λέμε επίσης, πως γνωρίζουμε πολλούς, παρά πολλούς φίλους του οι οποίοι θα πόνταρα τα ρέστα τους σε αυτά τα… στοιχήματα. 

Αφορά τρεις υψηλών προδιαγραφών παίκτες. Δεν αρκούν… Δεν αρκούν, για να παραχθεί με απόλυτη βεβαιότητα η απαιτούμενη επιθετική ισχύς, για να προσεγγίσει τουλάχιστον, κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο ΠΑΟΚ τους στόχους του Κι επιμένουμε. Δεν γνωρίζουμε καλύτερα από την τεχνική ηγεσία της ΠΕ ΠΑΟΚ, μεν. Δεν αγνοούμε τις επί του παρόντος, σχετικές με το θέμα σήμερα, συζητήσεις των φίλων του «δικέφαλου», δε. Και γιατί, να τις αγνοήσουμε άλλωστε; Κι επιμένουμε…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.