Δεν αρκεί η προσπάθεια για μια νίκη - Είδος εν ανεπαρκεία το γκολ για τον ΠΑΟΚ

Αρις Νικολάκης15 Ιανουαρίου 2023

Πιάσθηκε αδιάβαστος ο ΠΑΟΚ! Και δεν πέρασε το τεστ με θέμα τον ΟΦΗ. Αφήστε που στα τελειώματα του τεστ λίγο έλειψε, να …μηδενισθεί σε αυτό.

Με άλλα λόγια; Δεν προετοιμάσθηκαν καλά προπονητές και παίκτες του ΠΑΟΚ. Κι οι ελλείψεις δεν αποτελούν δικαιολογία για έναν ακόμη εκτροχιασμό τους. Ένα ακόμη αναποδογύρισμα της καρδάρας με τον ιδρώτα τους θα πρέπει, να διορθώσει τα κακώς τους κείμενα. Έγινα πολλά λάθη χθες, από προπονητές και παίκτες. Λάθη τα οποία δεν είχαν γίνει σε προηγούμενους αγώνες. Με κορυφαίο λάθος την έλλειψη σοβαρής προετοιμασίας τους για έναν δύσκολο αγώνα…

Εδώ βέβαια, προσέξτε. Δε λέμε – και προς Θεού, δηλαδή – πως προπονητές και παίκτες δεν προσπάθησαν. Τι λέμε; Λένε απλά, πως η προσπάθεια τους δεν είχε αποτέλεσμα επειδή δεν είχαν …στρωθεί στο διάβασμα. Για να μάθουν καλά το …μάθημα τους. Και να περάσουν το τεστ.

Κι ο ΟΦΗ τελικά, εξελίχθηκε, για το εφετινό Πρωτάθλημα, σε ανάχωμα του ΠΑΟΚ. Η αδυναμία – επειδή περί τέτοιας πρόκειται – του ΠΑΟΚ κόστισε τέσσερεις βαθμούς σε δυο αγώνες. Στον δεύτερο μάλιστα, κινδύνευσε σοβαρά με… ναυάγιο. Πιάσθηκε από το δοκάρι στο σουτ του Περέα! Κι έτσι επέπλευσε.

Θα μπορούσε βέβαια, να πλεύσει ολοταχώς προς τις παρυφές της κορυφής αλλά… Δεν είχε μήτε την φρεσκάδα, μήτε την διαύγεια για να νικήσει. Προπονητές και παίκτες τους ήταν σε κακή βραδιά! Ναι μεν, είχαν διάθεση αγωνιστική. Δεν έφθασε δε, για τη νίκη.

Πώς να φθάσει, όταν το γκολ για τον ΠΑΟΚ έχει καταστεί είδος εν ανεπαρκεία; Ο ΟΦΗ …σπίθες Νάρεϊ και Ζίβκοβιτς δεν είδε, για να καεί. Ο Κωνσταντέλιας κινήθηκε στα ρηχά. Και παρά την κατοχή 75%-25% ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε σοβαρά τον εξαιρετικό Μανδά.

Κρατούν λοιπόν, στον ΠΑΟΚ την προσπάθεια, για την οποία και χειροκροτήθηκαν. Και προετοιμάζονται σοβαρά για τον Παναθηναϊκό. Η προσπάθεια δεν αποφέρει είτε βαθμούς, είτε πρόκριση. Το αποτέλεσμα της μετρά. Ήταν αρνητικό χθες, για τον ΠΑΟΚ…

ΥΓ 1 : Ο Κοτάρσκι – σωτήρας και χθες για τον ΠΑΟΚ – έχει την κακή συνήθεια, να παίζει με τη φωτιά. Το νεαρόν της ηλικίας του, βλέπετε. Αυτάκι υπάρχει. Χεράκι δεν υπάρχει να το τραβήξει;

ΥΓ 2 : Σε παρένθεση και μόνον εξελίσσεται η εικόνα του Ζίβκοβιτς! Ο διεθνής Σέρβος τρέχει, μάχεται, προσπαθεί… Αποτέλεσμα δε έχει!

ΥΓ 3 : Δεν αρκεί ένας κούκος, για να φέρει την άνοιξη στον ΠΑΟΚ. Ήτοι, μετά τον Τάισον, ποιός;



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.