Δεν αποχώρησε με τον καλύτερο τρόπο ο Τάισον, τι προσάπτει στον πρόεδρο της Ιντερνασιονάλ

Κώστας Πετρωτός08 Ιανουαρίου 2023

Ο Τάισον θα είναι όπως όλα δείχνουν το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Βραζιλιάνος αποχωρεί μετά από σχεδόν δύο χρόνια στην Ιντερνασιονάλ, όμως φαίνεται η συνεργασία των δύο πλευρών δεν έληξε με βελούδινο διαζύγιο.

Αυτό υπάρχει ως άποψη στη Βραζιλία, όμως ο 34χρονος μεσοεπιθετικός με δηλώσεις του σε βραζιλιάνικα ΜΜΕ αφήνει αιχμές κατά του προέδρου της βραζιλιάνικης ομάδας λέγοντας μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά πως «δεν θέλω τον ξαναδώ μπροστά μου»!

«Δεν θέλω να τον δω ξανά μπροστά μου, ούτε καν βαμμένο με... χρυσό! Ξέρεις πώς είναι για έναν άντρα να σου τηλεφωνεί συνέχεια κάθε μέρα. Είχα έναν καλό μισθό στην Ουκρανία, ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Και μου τηλεφωνούσε κάθε μέρα για να έρθω στην ομάδα. Πήρα την απόφαση να τερματίσω το συμβόλαιο μου με την Σαχτάρ και να επιστρέψω. Άφησα να φορτηγό με λεφτά εκεί για να έρθω... και ήρθα για να μου φερθούν με αυτόν τον τρόπο», ήταν μερικές από τις ατάκες του Τάισον κατά του προέδρου της Ιντερνασιονάλ, Αλεσάντρο Μπαρσέλος.

Ο Τάισον αναφερόμενος στα όσα του καταλογίζουν από την διοίκηση της Ιντερνασιονάλ ότι πρωτοστάτησε στην απεργία των παικτών, τόνισε με νόημα : «Υπάρχουν 33 παίκτες που κάθονταν στα αποδυτήρια λέγοντας όλοι ότι δεν θα προπονηθούν και το χρέωσαν σε εμένα. Ο πρόεδρος δεν είχε το θάρρος να πει στη συνέντευξη του ότι δεν είχα καμία ευθύνη εγώ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.