Δεν ανέδειξε νικητή το φιλικό του Μακεδονικού με τον Πανσερραϊκό

Δημήτρης Καλαϊτζής04 Φεβρουαρίου 2023

Με αφορμή την ομόφωνη απόφαση των ΠΑΕ για αναστολή του Πρωταθλήματος της Betsson Super League 2, Μακεδονικός και Πανσερραϊκός τέθηκαν αντιμέτωποι σε φιλική αναμέτρηση. Μετά από τρία 45άλεπτα, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. 

Ανεπίσημο ντεμπούτο για έξι νεοαποκτηθέντες αλλά και για τον πρώτο σκόρερ της Κ19 των πρασίνων, Αντώνη Χερίδη (15 γκολ)!

Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Μανώλη Κραγιόπουλου, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική.

Ο αγώνας χωρίστηκε σε τρεις περιόδους των 45 λεπτών, με το πρώτο να μην αναδεικνύει νικητή. Στο δεύτερο, ο Μακεδονικός πήρε κεφάλι στο σκορ, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσουκάνη στο 18΄. Στη συνέχεια, η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη διπλασίασε τα τέρματά της με κεφαλιά του Χασάνογλου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ζαννάκη από τα αριστερά. Ωστόσο, ο Πανσερραϊκός απάντησε άμεσα με τον Ανάκογλου, μειώνοντας σε 2-1. 

Κραγιόπουλος, Λιούμης και ο πρώτος σκόρερ της Κ19 με 15 γκολ, Αντώνης Χερίδης, έκαναν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την έναρξη της τρίτης και τελευταίας περιόδου του φιλικού αγώνα. Όμως, δεν έλειψαν τα δυσάρεστα για το συγκρότημα του Αμανατίδη που είδε τον Κραγιόπουλο να αποχωρεί τραυματίας λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι. 

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Σαΐντ ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί η φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.