Δεν ανακάλυψε άλλοθι τελικού στο VAR ο Λουτσέσκου

Κώστας Πετρωτός01 Ιουνίου 2022

Συζητήθηκαν πολύ οι δηλώσεις του Λουτσέσκου στην πατρίδα του για το VAR που χρησιμοποιείται σε βάρος του ΠΑΟΚ με αφορμή το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Γκατσίνοβιτς στον τελικό. Ανθρωποι δεν που δεν παρακολουθούν σε σταθερή βάση τα όσα λέει μετά από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ ο Ρουμάνος τεχνικός έκαναν λόγο μία ακόμη προσπάθεια δημιουργίας άλλοθι από την πλευρά του για τον χαμένο τελικό.

Μόνο που δεν είναι έτσι. Η άποψη του 53χρονου τεχνικού ότι το VAR αδικεί τον ΠΑΟΚ δεν εκφράστηκε για πρώτη φορά μετά τον τελικό. Ο προπονητής του Δικεφάλου έχει μιλήσει και άλλες φορές με καυστικό τρόπο για διαιτητικές αποφάσεις που λαμβάνονται μέσω χρήσης του VAR και σταθερά (για τον ίδιο δεν είναι τυχαίο) είναι κατά του ΠΑΟΚ. Αρκεί να θυμίσουμε δύο μόνο παιχνίδια. Το 2-1 με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, όταν είχε δηλώσει για το μη καταλογισμό πέναλτι στην φάση με το χέρι του Χουάνκαρ στο 85’ “...αν είναι πέναλτι μια φάση, πρέπει να δίνεται, μιλάω για τη φάση του 85ου λεπτού…”. 

Επίσης, μετά το 1-1 της Τούμπας με την ΑΕΚ, είχε σημειώσει για το ακυρωθέν, επίσης από το VAR, γκολ του Τσόλακ: “...δεν καταλάβαμε γιατί ακυρώθηκε αλλά αυτός ήταν ο κανόνας, συνολικά αξίζαμε κάτι παραπάνω στο παιχνίδι…”. Κάτι ακόμη. Επειδή πολλοί λένε ότι αυτά τα κάνει μόνο ο Λουτσέσκου, ας ρίξουν μία ματιά για το τι έγινε με το VAR και την Ιντερ στην γειτονική Ιταλία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.