Δεληζήσης: «Θέλουμε να παίξουμε, στόχος μας το Κύπελλο»

Metrosport Team13 Μαΐου 2020

Την επιθυμία όλων στον Άρη να ξαναπαίξουν ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Γιώργος Δεληζήσης.

Ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» έκανε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube για το τι μέλλει γενέσθαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τη διακοπή λόγω του κορωνοϊού.

Τόνισε δε ότι ο στόχος του Άρη είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου μίας και βρίσκεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Δεληζήσης:

Για την επιστροφή στις προπονήσεις μετά από σχεδόν δύο μήνες: «Σίγουρα, τίποτα δεν είναι όπως πριν. Είναι παράξενο τόσες μέρες αποχής. Ούτε το καλοκαίρι δεν καθόμαστε τόσο. Για μας δεν είναι κάτι ξεκάθαρο γιατί ακόμα δε γνωρίζουμε αν θα παίξουμε ή όχι. Οπότε είναι μία περίεργη κατάσταση».

Για το πώς βίωσε την καραντίνα: «Όπως όλος ο κόσμος. Μείναμε στο σπίτι μας. Κάναμε την προπόνησή μας με το πρόγραμμα που μας έδωσε η ομάδα. Οι 20-22 ώρες μέσα στο σπίτι ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό».

Για την ενδεχόμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος: «Σίγουρα ξεκινήσαμε με το σκεπτικό ότι θα παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα για φτάσουμε να μην παίξουμε. Η Ιταλία για παράδειγμα, έχει τους περισσότερους θανάτους και κρούσματα και βάζουν ένα πλάνο και λένε ότι θα παίξουμε. Πρέπει και εμείς να βαδίσουμε σε ένα τέτοιο σκεπτικό και να μάθουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να είμαστε προετοιμασμένοι».

Για τη διεξαγωγή αγώνων χωρίς θεατές: «Δεν είναι καλό να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Ειδικά για εμάς που μάθαμε σε ένα γεμάτο "Βικελίδης", θα είναι κάτι διαφορετικό και δύσκολο. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Υπομονή και ευελπιστούμε ότι θα αλλάξουν τα πράγματα».

Για τον στόχο του Κυπέλλου: «Η ομάδα έχει στόχο και πόσο μάλλον μετά από τόσα χρόνια φτάνουμε πολύ κοντά στον τελικό. Θα είναι κρίμα για εμάς που το περιμέναμε πώς και πώς να πάμε στον τελικό και να πάρουμε ένα τρόπαιο».

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Δεληζήση:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.