Δεληζήσης: «O Άρης θα πρέπει να κάνει ένα ακόμη καλύτερο παιχνίδι»

Metrosport Team15 Αυγούστου 2023

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των "κιτρινόμαυρων", ενώ τόνισε πως το σκορ του πρώτου αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου αδικεί την ομάδα του Απόστολου Τερζή, εκφράζοντας την πίστη ότι ο Άρης θα προκριθεί. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ακόμη είμαι ελεύθερος, αξιολογώ κάποιες προτάσεις και περιμένω να βρω κάτι καλό, που αξίζει να παίξω και θέλω να αισθάνομαι καλά. Είμαι πάρα πολύ καλά και πνευματικά και σωματικά, αλλά το επίπεδο έχει πέσει, οι ομάδες δεν πληρώνουν, έχουν και προβλήματα. Αν σταματούσα πάντως τώρα το ποδόσφαιρο η μόνιμη έγνοια θα ήταν να γυρίσω στον Άρη, αγαπάω την ομάδα, έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις και με τον κ.Καρυπίδη».

Για τα πρώτα ματς του Άρη: «Έχω δει όλα τα παιχνίδια του Άρη. Αυτό που είδα με την Αραράτ με προβλημάτισε και δεν περίμενα να έχει τόσο καλή εμφάνιση με τη Ντιναμό Κιέβου, η οποία δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος, αλλά παραμένει μια πολύ καλή ομάδα.

Είδα έναν Άρη πολύ καλά στημένο μέσα στο γήπεδο κόντρα στη Ντιναμό, είχε πλάνο, οι παίκτες το υπηρέτησαν το πλάνο. Ο κόσμος του Άρη έδωσε τεράστια βοήθεια στην ομάδα, γεμίζοντας το γήπεδο. Επίσης, πιστεύω πως το σκορ αδικεί τον Άρη, μπορούσε να έχει πετύχει και ακόμη ένα γκολ. 

Στο δεύτερο παιχνίδι θα πρέπει να κάνει ένα καλύτερο παιχνίδι για να προκριθεί. Πρέπει να είναι πολύ δυνατός αμυντικά, να έχει κοντά τις γραμμές και να είναι συμπαγές η ομάδα. Επίσης, θα ήταν ευχής έργο να πετύχει και ένα γκολ».

Για τον Οντουμπάτζιο: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής με εμπειρία από το εξωτερικό, τον βοηθάει και η ταχύτητά του, ήταν και σε καλή μέρα ο Φαμπιάνο απέναντι στη Ντιναμό και αυτό τον βοήθησε, όπως και τα μπακ της ομάδας».

Για τον Νταρίντα που μπήκε χθες στο πρόγραμμα της ομάδας και δείχνει να προλαβαίνει τη ρεβάνς: «Φυσικά θα ήταν πλήγμα η απουσία του Νταρίντα, τρέχει ακατάπαυστα, βοηθάει, είναι παντού».

Για την αλλαγή της εικόνας του Άρη από τα ματς με την Αραράτ στο παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου: «Ταρακουνήθηκαν οι πάντες στην ομάδα (οι παίκτες, η διοίκηση και ο προπονητής) από τα δύο ματς με την Αραράτ, νομίζω ότι έγινε ένα "ηλεκτροσόκ" μέσα στην ομάδα, υπήρχε και η πίεση για την πρόκριση απέναντι στην Αραράτ.

Πιστεύω ότι ο Άρης μπορεί να προκριθεί κόντρα στη Ντιναμό, μετά η Μπεσίκτας είναι μια πολύ καλή ομάδα, σημασία να πάρει την πρόκριση την Πέμπτη (17/8)».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.