Δεληζήσης: Η ανανέωση χρόνια δεν κοιτά

Μάνος Χατζάκης11 Φεβρουαρίου 2021

Oλοταχώς προς το τρίτο του συμβόλαιο με τον Αρη βαδίζει ο Γιώργος Δεληζήσης. Στα μέσα Ιανουαρίου έγινε το κρίσιμο ραντεβού μεταξύ του ποδοσφαιριστής και της ΠΑΕ. Τότε, είχε διαπιστωθεί σύγκλιση απόψεων, αλλά όχι πλήρης. 

Βέβαια, ο “Δέλη” είναι από τα πλέον αγαπητά “παιδιά” του Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος θέλει να τον κρατήσει στο “Κλ. Βικελίδης”, άρα το θέμα δεν θα εξελιχθεί σε σίριαλ και ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας, που θα είναι από τα τελευταία, αν όχι το τελευταίο, της καριέρας του.

Η ηλικία ενός στόπερ δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο, εφόσον χρησιμοποιεί το μυαλό του, διανύοντας μικρότερες αποστάσεις στο γήπεδο, άρα η καταπόνηση είναι μικρότερη. Στη θέση του στόπερ, το μυαλό, οι τοποθετήσεις και η οικονομία δυνάμεων είναι μαγκιά και όχι μειονέκτημα. Και ήδη φέτος, ο Δεληζήσης μάς δίνει να καταλάβουμε γιατί είναι χρήσιμος

Θυμηθείτε για παράδειγμα τον Γκιάρο, ο οποίος ήρθε το 2007 στον Αρη όντας 33 ετών, δηλαδή στην ηλικία που βρίσκεται σήμερα ο αρχηγός της ομάδας. Ο Γκιάρο έμεινε έως τα 37 του και άφησε -για τα καλά- το στίγμα του στο κέντρο της άμυνας, κάνοντας σπουδαία παιχνίδια με το "5" στην πλάτη, νούμερο που φορά για 4η σεζόν και ο Δεληζήσης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.