Δεληζήσης: «Θα συνεχίσω το ποδόσφαιρο, προτεραιότητά μου ο Άρης»

Metrosport Team06 Ιουλίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του Αρη, Γιώργος Δεληζήσης, και μίλησε για τα όσα ακούγονται για τη συνέχεια της καριέρας του, την προτεραιότητα που δίνει στους «κίτρινους» για να κλείσει την καριέρα του ενώ σχολίασε και τα τεκταινόμενα της περσινής χρονιάς στον Αρη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Αυτή τη στιγμή είμαι ελεύθερος, γράφονται κάποιες ανακρίβειες για κάποιες ομάδες. ξέρω ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια στην Καβάλα, αλλά δεν είναι στα σχέδια μου καμιά ομάδα της Γ Εθνικής. Θέλω να μείνω σε καλό αγωνιστικό επίπεδο, να είμαι πρωταγωνιστής σε μια ομάδα Β Εθνικής που θα παλέψει για άνοδο. Προτεραιότητά μου είναι ο Αρης. Δεν προκύπτει από κάπου να γίνει τιμ μάνατζερ, δεν έχω σκοπό να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Είμαι 35,5 ετών και όχι 40. Δεν έχω κουραστεί από το ποδόσφαιρο. Αυτά που είδα φέτος στη Β Εθνική, είναι πως έπεσε το επίπεδο, είναι πολύ χαμηλό. Εγώ φέτος δεν έπαιξα πολύ λόγω προπονητή. Δεν βοηθάνε οι δύο όμιλοι στη Σούπερ Λιγκ 2, πρέπει να γίνει ένας όμιλος με ομάδες που πληρούν τα κριτήρια».

Για τον Αρη: «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Αρη, το ξέρει όλος ο κόσμος. Είχα κάνει κάποιες συζητήσεις με τον πρόεδρο, τώρα έχουν παγώσει αυτές οι συζητήσεις. Ολος ο κόσμος ξέρει πως θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Αρη, να δώσω όσα έχω, να βοηθήσω στα αποδυτήρια. Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι, είναι στο χέρι του κ.Καρυπίδη».

Για την περσινή χρονιά του Αρη: «Η περσινή χρονιά δεν ήταν καλή για τον Αρη, πολλοί ξένοι που δεν γνώριζαν την ελληνική πραγματικότητα και ούτε που ανήκαν. Ο κ.Καρυπίδης έκανε την υπέρβαση και έφερε μεγάλα ονόματα και με ακριβά συμβόλαια, αλλά δεν βγήκε. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις την μισή ομάδα γιατί χρειάζεται χρόνος για να δέσουν. Τα χρόνια που ήμουν εγώ στον Αρη, υπήρχε ένα δέσιμο. Υπήρχε ταλέντο στην ομάδα αλλά ήταν και καλά παιδιά. Υπήρχε πειθαρχία, οι συμπαίκτες μου σεβόντουσαν την ομάδα και τον κόσμο. Βοήθησα και εγώ επειδή είμαι Ελληνας και ξέρω την ομάδα. Ο κ. Καρυπίδης με τον Παλίκουτσα είπαν πως πρέπει να μην έχει κρούσματα απειθαρχίας, να καταλάβουν οι νέοι παίκτες σε ποια ομάδα ανήκουν. Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.