«Δελεαστική η πρόταση του ΠΑΟΚ, αλλά ο Σβαμπ δεν έχει αποφασίσει ακόμη»

Metrosport Team29 Ιουλίου 2020

Το πρωί φιλοξενήθηκε σε ραδιόφωνο της Βιέννης, ο Στέφαν Σβαμπ, δίνοντας πληροφορίες για την πρόοδο των διαπραγματεύσεών του με τον ΠΑΟΚ. Ο Μάρτιν Λανγκ, ο δημοσιογράφος που έκανε την συνέντευξη, μίλησε στο Metropolis 95.5 αναφέροντας ότι ναι μεν η προσφορά του Δικεφάλου είναι πολύ καλή, αλλά ακόμη δεν έχει υπογράψει πουθενά.  

«Ο Σβαμπ ήταν έκπληκτος που είδε σε ελληνικά media ότι έχει υπογράψει. Αυτό τον οδήγησε, επειδή μιλάμε για τον αρχηγό της Ραπίντ, να επικοινωνήσει με συγκεκριμένα Μέσα στην Αυστρία για να μεταφέρει τη δική του θέση, μεταξύ αυτών και το Radio Vienna. Εχει προσφορά από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει υπογράψει. Είναι τιμή του που ο ΠΑΟΚ του έχει κάνει πρόταση, όμως, δεν έχει αποφασίσει. Είναι μία από τις πέντε επιλογές του. Τον θέλουν και από την Ιταλία και από την Γερμανία. Πρόσφατα έγινε πατέρας και αυτή, επίσης, είναι μία παράμετρος που δυσκολεύει την επιλογή του» είπε αρχικά και συνέχισε:  

«Εμείς ξέρουμε ότι ο Σβαμπ, ο οποίος, πρέπει να σημειωθεί, ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη επίσημα από την Ρπαίντ, σήμερα και αύριο θα κάνει συζητήσεις με την ομάδα. Δεν επιβεβαιώνει καμία προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και θεωρώ ότι είναι απίθανο αύριο να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Δευτέρα η Τρίτη μπορεί να υπογράψει γιατί είναι πολύ καλή η προσφορά του ΠΑΟΚ, αλλά όχι σήμερα ή αύριο. Επικοινώνησαν μαζί του οι άνθρωποι των συλλόγων της Γερμανίας και της Ιταλίας που τον θέλουν και τον ρωτούσαν αν έχει υπογράψει στον ΠΑΟΚ και είπε όχι. 

Ο Σβαμπ αύριο θα είναι στη Βιέννη και την Παρασκευή στο Σάλτσμπουργκ, την πόλη που μεγάλωσε. Δεν έχει αποφασίσει έως τώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι πολύ δελεαστική η προσφορά του ΠΑΟΚ. Γνωρίζει αρκετά στοιχεία για τον ΠΑΟΚ, όπως ότι τερμάτισε δεύτερος και έχει Πορτογάλο προπονητή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.