Δείτε τυφώνα να αναποδογυρίζει νταλίκα

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2021

Οι εικόνες δείχνουν την στιγμή που ένας οδηγός φορτηγού βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα» στο Χόρσαμ της Πενσυλβάνια.

Το περιστατικό συνέβη νωρίτερα αυτό το μήνα και το βίντεο ξεκινά δείχνοντας τον οδηγό του φορτηγού να φρενάρει ενώ πλησιάζει σε φωτεινό σηματοδότη και κόκκινο φως.

Η εικόνα δείχνει να έχουν ξεσπάσει, ισχυροί άνεμοι και βροχόπτωση γύρω από το φορτηγό. Στη συνέχεια του video, η ένταση του ανέμου αυξάνεται και πολύ σύντομα, καταστρέφει ένα από τα φανάρια.

Λίγο αργότερα, έξω από το παρμπρίζ του φορτηγού, η ορατότητα περιορίζεται αισθητά. Στη συνέχεια, το φορτηγό απογειώνεται και πέφτει πίσω στο δρόμο. Δυστυχώς για τον οδηγό, οι ριπές αέρα γίνονται εντονότερες και σύντομα το φορτηγό αναποδογυρίζει στο πλάι του. Ευτυχώς, κανείς δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε στο «Reddit», με ορισμένους χρήστες να υποδηλώνουν ότι ο οδηγός του φορτηγού θα μπορούσε να προσπαθήσει να αποτρέψει το περιστατικό γυρίζοντας το τιμόνι και την καμπίνα του φορτηγού είτε προς τα αριστερά είτε προς τα δεξιά, έτσι ώστε ο τράκτορας και το τρέιλερ του να σχηματίζουν σχήμα «L».

Ωστόσο, δεδομένου ότι η κατεύθυνση του ανέμου αλλάζει γρήγορα σε όλη τη διάρκεια του video, είναι δύσκολο να πούμε αν η αντίδραση αυτή θα άλλαζε το αποτέλεσμα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.