Δείπνο για τον πρωτοπόρο Μακεδονικό

Metrosport Team18 Νοεμβρίου 2021

Οικογενειακό... δείπνο περιλάμβανε το βράδυ της Τετάρτης (17/11) για την ομάδα του Μακεδονικού.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ημέρας:

Ένα ξεχωριστό δείπνο απόλαυσε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Μακεδονικού το βράδυ της Τετάρτης (17/11), στο εστιατόριο Tandur στη Νεάπολη.

 Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και φυσικά οι πρωταγωνιστές του παρκέ, οι πρωτοπόροι του 4ου ομίλου της Β’ Εθνικής επιβεβαίωσαν την εντύπωση ότι αποτελούν μια δεμένη οικογένεια και αληθινή ποιοτική παρέα, απολαμβάνοντας γεύσεις και ανταλλάζοντας κουβέντες. Από το δείπνο δεν έλειψε φυσικά ο Δημήτρης Γεροφώτης, ενώ μοναδικός απών ο Γιάννης Κομμάτας, λόγω στρατιωτικής υπηρεσίας.

 Αφορμή για το τραπέζι αποτέλεσε το ρεπό των «πρασίνων» την Τετάρτη, που παραχωρήθηκε από τον Σάββα Ντολόπουλο ως ελάφρυνση από τα τρία παιχνίδια της προηγούμενης εβδομάδας, οι νίκες στα οποία διατήρησαν το αήττητο σερί του Μακεδονικού και τον έφερεν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με πέντε νίκες.

 Ο σύλλογος εκφράζει παράλληλα και τις θερμές του ευχαριστίες προς το εστιατόριο Tandur, που για άλλη μια περίσταση εξυπηρέτησε τους «πράσινους» με άψογο τρόπο, συνεχίζοντας να προσφέρει σε πολλά επίπεδα τη στήριξη του στον Μακεδονικό, ακόμη και σε δύσκολες εποχές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.