Δείχνει χαρακτήρα για να μείνει στην κορυφή ο Άρης

Γιώργος Στράντζαλης01 Νοεμβρίου 2020

Μετά από απραξία δύο εβδομάδων, ο Αρης επιστρέφει σε αγωνιστική δράση καθώς σήμερα (15:00) υποδέχεται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον Αστέρα Τρίπολης.


Οι κιτρινόμαυροι κλήθηκαν στο προηγούμενο διάστημα να αντιμετωπίσουν μια πρωτόγνωρη κατάσταση με τη διασπορά του κορωνοϊού στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, έφτασε σε σημείο να έχει 11 κρούσματα κι αυτό το γεγονός είχε οδηγήσει στην αναβολή του εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα, ενώ είχε θέσει εν αμφιβόλω και τη σημερινή αναμέτρηση. Τελικά όμως τα νέα στα τελευταία τεστ που υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές ήταν ευχάριστα, δεν υπήρχε θετικό δείγμα (πλην των πέντε που είναι σε καραντίνα), οπότε σήμερα επιστρέφει στο γήπεδο με στόχο ασφαλώς να ξεκινήσει από εκεί όπου σταμάτησε. Αήττητος και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μία επίδοση που παραπέμπει σε εποχές… Τσατσέφσκι, τότε που οι Κιτρινόμαυροι είχαν πετύχει κάτι αντίστοιχο τις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Το εντός έδρας παιχνίδι με τον φορμαρισμένο – αν μη τι άλλο- Αστέρα Τρίπολης αποτελεί ευκαιρία για την καταγραφή ενός νέου ρεκόρ εκκίνησης.

Ασφαλώς, όμως, αυτή τη στιγμή αποτελεί ερωτηματικό η αγωνιστική κατάσταση των παικτών, ιδίως εκείνων που ήταν σε καραντίνα μία εβδομάδα και επέστρεψαν εδώ και λίγες ημέρες. Ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος αναγκάστηκε να αλλάξει το πλάνο προπόνησης και τα όποια σχέδια είχε, πριν ο κορωνοϊός “χτυπήσει” την ομάδα, πήγαν… περίπατο. Δεν είχε τη δυνατότητα να δουλέψει υπό τις συνθήκες που ήθελε, ενώ έχει να διαχειριστεί και τις απουσίες 5-6 ποδοσφαιριστών, μαζί με αυτή του Λίντσεϊ Ροζ ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος. Τη θέση του θα πάρει ο Μπεναλουάν. Ο Τυνήσιος θα κάνει ντεμπούτο και δεν θα είναι ο μοναδικός….

Σε κάθε περίπτωση, το σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έχει σημαντικό βαθμό δυσκολίας, ο Αρης καλείται να δείξει ότι αγωνιστικά δεν επηρεάστηκε από… τον ιό και να μπει στο γήπεδο με την ίδια φόρα που είχε μέχρι την 5η αγωνιστική. Όταν επενδύοντας στην ποιότητα την οποία διαθέτει στο ρόστερ κι έχοντας την ουσία στα παιχνίδια του, πήρε αποτελέσματα και μέχρι σήμερα παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εκκινήσεις των τελευταίων 20 ετών.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.