Δεδομένη η ευκαιρία και στον Μήτρογλου

Metrosport Team10 Μαρτίου 2022

Η ενεργοποίηση του Γιοχάν Μπεναλουάν σε συνδυασμό με τα (έστω) λίγα λεπτά συμμετοχής που πήρε ο Ιζέτ Χαΐροβιτς δείχνουν ξεκάθαρα την πρόθεση του Χερμάν Μπούργος να αξιοποιήσει κάθε παίκτη που έχει στη διάθεσή του.

Επί της περίπτωσης του Κώστα Μήτρογλου γράφτηκαν πολλά τις τελευταίες ημέρες, τα περισσότερα κινούνται μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, είναι αλήθεια όμως ότι ο Αργεντίνος τεχνικός έψαξε να μάθει τους λόγους για τους οποίους ο Ελληνας επιθετικός ήταν εκτός ομάδας. Οι ίδιες πηγές τον θέλουν να έχει αποφασίσει να του δώσει χρόνο για να επιστρέψει στην πρέπουσα αγωνιστική και φυσικά κατάσταση (ήταν ευθύνη και του ίδιου του παίκτη το ότι δεν ήταν) με την πρόθεση να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Εξάλλου, η αλλαγή του συστήματος με τον επιτελικό μέσο να είναι κοντά στον επιθετικό κορυφής σε μια παραλλαγή του 4-4-2 ως ένα βαθμό μπορεί να απορροφήσει και τον 33χρονο επιθετικό. Μένει να φανεί αν ο ίδιος ο Μήτρογλου έχει τη διάθεση να δουλέψει περισσότερο, να μπει στην ομάδα κι έστω στους τελευταίους μήνες της συνεργασίας του με τον Αρη, να αποδειχθεί ωφέλιμος. Είναι εξάλλου σημαντικό και για την εξέλιξη της δικής του καριέρας. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πάντως ότι θα πάρει ευκαιρία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.