Deal ΠΑΟΚ - Νόριτς, γίνεται «καναρίνι» ο Γιαννούλης!

Γιώργος Καστάνης14 Ιανουαρίου 2021

Ετοιμος να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή στην καριέρα του είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης, καθώς όπως όλα δείχνουν βρέθηκε η «χρυσή τομή» μεταξύ της Νόριτς και του ΠΑΟΚ και ο παίκτης φαίνεται πως ετοιμάζει βαλίτσες.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα είχατε ενημερωθεί μέσα από το ρεπορτάζ του Metrosport.gr, πως η Τορίνο και η Νόριτς είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον αριστερό οπισθοφύλακα του ΠΑΟΚ που όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο οποίο αγωνίστηκε με ένεση ήταν το τελευταίο του με την φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ και ο Αγγλικός σύλλογος είναι έτοιμοι να δώσουν τα χέρια σε ένα deal το οποίο θα φτάσει ή και θα ξεπεράσει τα 7 εκατομμύρια ευρώ με τον Όλαφ Ρέμπε να συζητά τις τελευταίες λεπτομέρειες. Σε αυτές  τις συζητήσεις θα αποφασιστεί το ποσό που θα δοθεί τώρα αλλά και το προσεχές καλοκαίρι.

Οι εξελίξεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αναμένεται να ολοκληρωθούν άμεσα, ίσως και μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής καθώς η πλευρά του παίκτη (ο ίδιος και ο ατζέντης του) έχουν συμφωνήσει σε όλα και ο Κατερινιώτης μπακ είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην Αγγλία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.