Δε θέλουμε «Κατίνες» στον ΠΑΟΚ!

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2020

Toυ Θάνου Μπούζα

Ο οργανισμός, η ιστορία και ο λαός του ΠΑΟΚ, απαιτούν μια διοίκηση στιβαρή και αποφασιστική, μια εκπροσώπηση δυναμική και μαχητική και μια ομάδα που να μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα και καλή πορεία στην Ευρώπη κάθε χρονιά. 

Επί προεδρίας Ιβάν Σαββίδη κάθε τι υποδεέστερο είναι προσβολή τόσο για τον ίδιο όσο και γι’ αυτό το μεγάλο σωματείο. Κατά συνέπεια από τη στιγμή που θα λαλήσει ο κόκορας μέχρι που θα λήξει η βάρδια, όλοι, από τον πρώτο αξιωματούχο μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο του γηπέδου, πρέπει να ιδρώνουν για τον ΠΑΟΚ. Αν κάποιος για διάφορους λόγους δε μπορεί πρέπει να αντικαθίσταται άμεσα. 

Δυστυχώς αυτό δε συμβαίνει. Από την χρονική στιγμή που ο Δικέφαλος κατέκτησε αήττητος το νταμπλ αντί να απογειωθεί προσγειώθηκε ανώμαλα. Ήταν φυσικό και επόμενο ότι θα πολεμηθεί από την πλευρά του Ολυμπιακού και των συμμάχων του όπως επίσης θα έπρεπε να είναι ΚΑΙ πανέτοιμη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αντιδράσει. Δυστυχώς η καμπύλη της ικανοποίησης με αυτής της αποτελεσματικότητας συμβαδίζουν και είναι απολύτως καθοδικές. 

Για το αγωνιστικό έχουμε αναφερθεί πολλές φορές και θα συνεχίσουμε μέχρι να δούμε να επιστρέφει στην ομάδα μια ορθολογική πολιτική. Για παράδειγμα δαπανήθηκαν κοντά 8 εκατομμύρια για Εσίτι και Τσόλακ. Αν αυτά τα χρήματα δινόταν για να κρατηθούν Πέλκας Λημνιός και Άπκομ που δόθηκαν σε ποσά πολύ μικρότερα της αξίας τους , ο ΠΑΟΚ θα ήταν φαβορί για τον τίτλο. Στρατηγική μεταγραφών από Φερέιρα και Ρέμπε δεν υπήρξε και τώρα ο Γκαρσία προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. 

Παίκτες χρήσιμοι , όπως ο Κάτσε ή ταλέντα όπως ο Ζαμπά και ο Ουάρντα χάθηκαν γιατί ο οργανισμός δε μπόρεσε να διαχειριστεί την ιδιορρυθμία τους και να τους προστατέψει. Το επικοινωνιακό είναι το χειρότερο απ’ όλα. Ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης είναι έρμαια του κάθε τυχάρπαστου δημοσιογραφίσκου, εφημερίδας με κάποιους εκατοντάδες αναγνώστες και σάιτ οπαδικά που υβρίζουν και πουλούν αναπάντητα προπαγάνδα. Αλλά δεν είναι αυτό μόνο το ζητούμενο. 

Στον ΠΑΟΚ φτάσανε στο σημείο να ασχολούνται με Κατίνες και να αφήνουν στην άκρη τα ουσιώδη. Εμείς έχουμε πάψει να αναφέρουμε ονόματα μαϊντανών. Στον ΠΑΟΚ η μόνη αλλά και η επιβεβλημένη ενασχόλησή τους είναι η νομική . Ο ΠΑΟΚ βαδίζει ανοχύρωτος για ένα ακόμη πρωτάθλημα. Ο Κλάτεμπεργκ συνεχίζει να βγάζει τα πάντα σε βάρος του ΠΑΟΚ και να ορίζει τον Κουμπαράκη στο Var που έχει σώσει τον Ολυμπιακό πολλάκις και αδικήσει τον ΠΑΟΚ άλλες τόσες. Η ιστορία άρχισε πέρσι με παιχνίδια του Ολυμπιακού με Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ. 

Στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Κουμπαράκης όντας διαιτητής, δεν είδε το πέναλτι σε βάρος του Μπαράλες. Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, στο VAR, δεν είδε το πέναλτι του Σεμέδο σε βάρος του Φιγκειρέδο. Φέτος στο VAR ήταν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης μη καταλογίζοντας φάουλ του Χασάν σε βάρος του Λισγάρα, ενώ ήταν Var όταν ο τερματοφύλακας της Λαμίας κόντεψε να αποκεφαλίσει τον Ίνκγασον. Δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση τοποθέτηση, αντίδραση όπως δεν υπήρξε σε άλλα σοβαρά ζητήματα. Εδώ έφυγε μόνος του ο Ζαμπά και μας λέγανε ότι του δόθηκε άδεια για θεραπείες. 

Και όχι μόνο αυτό: θα δώσει συνέντευξη ο Ρέμπε στο Τικ- Τοκ. Μια νέα εφαρμογή όπου οι φίλαθλοι θα στείλουν ερωτήσεις. Είστε με τα καλά σας; Σας φάγανε οι καινοτομίες ! Εδώ ο κόσμος καίγεται και αντί ο Ρέμπε να βγει να μιλήσει σε ένα ραδιόφωνο, μια εφημερίδα θα τα πει μόνος του στο τικ Τοκ! Τελικά ή εμείς είμαστε αυτοί που ζουν εκτός πραγματικότητας ή κάποιοι μέσα από τον ΠΑΟΚ… Ο Χρόνος ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ! … αλλά θα είναι μάλλον αργά!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.