Δατσέρης: «Λειτουργούμε βάσει πρωτοκόλλου, 15 γονείς στο Final 4 Κορασίδων»

Metrosport Team06 Ιουλίου 2021

Ο Νίκος Δατσέρης, Προέδρος της ΕΠΕΣΘ, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το Final 4 Κορασίδων στο βόλεϊ, το οποίο διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη και εξαιτίας πρωτοκόλλου για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, δεν μπορούν να παρακολουθήσουν αρκετοί γονείς των παιδιών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δίνουμε τη δυνατότητα βάσει πρωτοκόλλου να μπουν 15 γονείς. Δεν το βγάζει η Ένωση το πρωτόκολλο. Η άλλη μου ιδιότητα είναι και πρόεδρος της ιατρικής επιτροπής στην Ομοσπονδία.

Χθες ζητήσαν περισσότεροι γονείς να μπουν. Η διοίκηση της ΕΠΕΣΘ και τα κορίτσια που εργάζονται ζήτησαν self test. Δεν γίνεται δυστυχώς όπως τα παλιά καλά χρόνια να μπουν 100 άτομα. Υπάρχει λίστα που δώσαμε στα σωματεία που συμμετέχουν στο Final 4 κορασίδων, Εφήβων κτλ.

Συμπληρώνουν τα σωματεία 15 άτομα που μπορούν να μπουν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια. Δεν είναι 10 όπως λέγεται. Είναι 15. Δεν έχουν καταλάβει κάτι σωστά. Είμαστε εδώ να τους εξυπηρετήσουμε. Δεν φταίμε εμείς. Μπορούν να δηλώσουν τη λίστα.

Συγγνώμη, υπάρχουν γονείς που μπορεί να μη δουν τα παιδιά τους. Τα παράπονα όμως στον κ. Μαυρωτά και τον κ. Αυγενάκη. Δεν έχει έρθει να κάνει τη λογική του… αστυνόμου η Ένωση. Το 15 είναι το πρωτόκολλο που ισχύει εδώ και καιρό. Όλα τα σωματεία έχουν πάρει λίστα. Οι γονείς θα έπρεπε να ήταν ενημερωμένοι από τα σωματεία για το πώς θα κινηθούν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.