Δασύλας: «Ο Ιωαννίδης κοιτούσε συγκινημένος το σακάκι του»

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Βύρων Δασύλας περιέγραψε τις εικόνες της επίσκεψης του Γιάννη Ιωαννίδη στο μουσείο του Άρη.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης θυμήθηκε μεγάλες στιγμές που έζησε με τον Άρη ως παίκτης και ως προπονητής και ο (παράγοντας του μπασκετικού Άρη στα «χρυσά χρόνια» της ομάδας) Βύρων Δασύλας μετέφερε πολλές εξ αυτών στο «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95,5 FM:
«Ήταν μια φορτισμένη ημέρα συγκινησιακά. Μετά από καιρό ο Γιάννης Ιωαννίδης βρέθηκε στο «σπίτι» του. Ξαναπήγε στο Μουσείο, αλλά είδε και θυμήθηκε τα νιάτα του σαν παίκτης, καθώς αναφέρεται και σαν παίκτης και σαν προπονητής στο Μουσείο. Κοιτούσε για ώρα… άφωνος το σακάκι του. Ο Χάρης Παπαγεωργίου είναι εξαιρετικός οικοδεσπότης και αγαπημένο παιδί του Γιάννη (Ιωαννίδη). Η παλιά γενιά ήταν η πολύ αγαπημένη του. Έμεινε 3-4 λεπτά και κοιτούσε το σακάκι του. Ξέρω τα γούρια του. Μέσα στο… παζλ της ψυχοσύνθεσής του ήταν αναπόσπαστο κομμάτι το σακάκι. Εγώ δεν ήμουν στις… μαύρες γάτες όπως έλεγε. Τον είδα συγκινήθηκε όταν είδε φωτογραφίες του Ανέστη Πεταλίδη. Φορτίστηκε. Του άρεσε που είδε πολλές φωτογραφίες με συμπαίκτες του όταν έπαιζε με το Νο5 στην πλάτη».

Για το ότι αν έκανε περισσότερη αθλητική ζωή θα έκανε σπουδαιότερη καριέρα:

«Ο Γιάννης θα έκανε αναμφίβολα πάρα πολύ καλύτερη καριέρα από αυτήν που έκανε. Έπαιζε περισσότερο με το μυαλό παρά με τα σωματικά προσόντα. Ναι και ψιλοκάπνιζε και ψιλοξενυχτούσε, όλα τα έκανε. Ενημερώθηκε για τα πάντα σχετικά με τον Άρη. Τον έβαλε τιμητικά στη θέση του προέδρου ο Χάρης, και του είπε «κάτσε εδώ»».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.