Δαρδαμανέλης: «Εντός της ημέρας επαφή με τον Καλαϊτζίδη»

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2020

Επαφές με αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών αλλά και βετεράνων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Πόντου είχε τη Δευτέρα (13/1) ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Στην «κοκκινόμαυρη» οικογένεια υπάρχει αναβρασμός και έντονη ανησυχία για το μέλλον μετά την αδυναμία της ΠΑΕ να κατεβάσει την ομάδα στον πρόσφατο αγώνα Πρωταθλήματος με τα Χανιά και η αντιπροσωπεία οργανωμένων και βετεράνων ζήτησε από τον πρώτο πολίτη της Καλαμαριάς να πάρει πρωτοβουλίες.

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τις συναντήσεις του με τους ανθρώπους του Απόλλωνα και αποκάλυψε πως εντός της ημέρας θα έχει συνάντηση και με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη προκειμένου να ενημερωθεί εκτενώς για την κατάσταση, η οποία επικρατεί στην ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση για τον Απόλλωνα, αρχικά να φέρουμε σε συνεννόηση όλα τα εμπλεκόμενα μέρη για να επανέλθει η κανονικότητα στην ομάδα. Μιλήσαμε με τον Ερασιτέχνη, τους οπαδούς, ενώ είμαστε σε επικοινωνία και με τον κ. Καλαϊτζίδη, ο οποίος μας ενημέρωσε για την οικονομική κατάσταση. Ωστόσο, έχουμε κανονίσει μια επαφή μέσα στη μέρα μαζί του για να ενημερωθώ εκτενώς. Με την οικονομική κατάσταση που υπάρχει και την απόσταση που υπάρχει υπάρχουν δυσκολίες, ωστόσο, είμαστε στην αρχή των διαβουλεύσεων».

Για το ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία: «Είναι μια οικονομική τρύπα και στις μέρες μας δύσκολα οι οικονομικές τρύπες κλείνουν. Ο μεγαλομέτοχος λέει ότι έβαλε δύο εκατομμύρια ευρώ, οι οπαδοί από την πλευρά τους λένε ότι δεν τους ενδιαφέρει και πρέπει να φύγει. Δεν ξέρω ποιες είναι οι οικονομικές του απαιτήσει. Είναι θέμα οικονομικής του διαχείρισης, μπορεί να μην του πει ούτε σε μένα».

Για την επαφή του με τον Ερασιτέχνη: «Μου εξέφρασε την ανησυχία του και τις απόψεις του για το πώς λειτουργεί η ομάδα και το πώς θα έπρεπε να λειτουργεί. Θα έχουμε τις επόμενες ημέρες επαφή και ως δημοτικό συμβούλιο για το θέμα του Απόλλωνα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.