Δαρδαμανέλης: «Θα μοιάζει με beach bar η πλαζ Αρετσούς» - Τι απαντά για την αύξηση των τιμών

Metrosport Team01 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, σχολίασε την αλλαγή εικόνας στην πλαζ της Αρετσούς, το τι περιλαμβάνει αυτή, αλλά και το αν η παραλία είναι διαθέσιμη για κολύμπι!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για την αλλαγή εικόνας στην Πλαζ: «Η αλήθεια είναι ότι στην Πλαζ της Αρετσούς κάναμε καλή δουλειά. Από το 2013 γίνεται προσπάθεια να ενταχθεί η παραλία στον Δήμο, και όπως φαίνεται οδεύουμε σε συμφωνία και μέχρι να γίνει αυτό κάνουμε κινήσεις για να την αναβαθμίσουμε όσο γίνεται για να έχει κάτι ωραίο και ο κάτοικος της Καλαμαριάς. Είναι δωρεάν η είσοδος, περιμένουμε μικρούς και μεγάλους, θα είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του καλοκαιριού. Περιμένουμε να ανοίξει και η μουσική και έχουμε βάλει ηχοσύστημα που θα την κάνει να μοιάζει με beach bar».

Για το αν είναι διαθέσιμη για κολύμπι:  «Το νερό είναι καθαρό και από το 2018 και έπειτα από 15 μετρήσεις φάνηκε αυτό, δεν μπορώ να προτρέψω κάποιον να κάνει μπάνιο, αλλά από του χρόνου ελπίζουμε να υπάρχει και γαλάζια σημαία». 

Για την αύξηση της τιμής στον καφέ απάντησε:

«Υπάρχει ένα καφέ που ανήκει στην δημοτική αρχή, με υψηλή ποιότητα καφέ, πολύ καλύτερη σε σχέση με το παρελθόν αλλά και παροχές για τον επισκέπτη». 

Για τον Απόλλωνα, τέλος, επισήμανε: «Βλέπουμε ότι η ομάδα οριακά παραμένει στην κατηγορία αλλά από εκεί και πέρα δεν βλέπω κάποιον επενδυτή για την ομάδα ούτε φως για το μέλλον».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.