Δανιήλ: «Πρόκληση να πηγαίνει ο τελικός Κυπέλλου σε όλη την Ελλάδα»

Metrosport Team11 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ, Αγγελος Δανιήλ, και μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, τον τρόπο διοργάνωσης του τελικού αλλά και το γεγονός πως κάποτε πρέπει να αλλάξει γήπεδο διεξαγωγής του τελικού.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το αν ο τελικός Κυπέλλου είναι πρόκληση για την ΕΠΟ: «Δεν είναι πρόκληση για την ΕΠΟ αλλά για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επειδή θα γίνει με φιλάθλους και των δύο ομάδων, ας είναι η αρχή για να βλέπουμε σε όλους τους αγώνες φιλάθλους και των δύο πλευρών. Οι παράγοντες και οι οπαδοί των δύο ομάδων είναι οι μοναδικοί που βρουν την λύση γι’ αυτό το θέμα.

Το ποδόσφαιρο έχει μεγάλη οικογένεια, υπάρχει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ο αθλητικός κόσμος, ο πολιτικός κόσμος. Η συμφωνία με την Αστυνομία λέει πως θα γίνει αυστηρός έλεγχος ακόμη και με τις προσκλήσεις».

Για το γεγονός πως γίνεται ο τελικός συνεχώς στο ΟΑΚ: «Αποψη μου είναι να πηγαίνει ο τελικός Κυπέλλου σε όλη την Ελλάδα, συνήθως σκεπτικό είναι να γίνεται ο τελικός που θα είναι πιο ασφαλής. Είμαστε πολύ πίσω σε κατάσταση υποδομών στην Ελλάδα. Ολες οι ομάδες κοιτάνε πρώτα να αγοράσουν ποδοσφαιριστές και μετά να φτιάξουν τα γήπεδά τους».

Για την υποψηφιότητα της «Αγιάς Σοφιάς» στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ: «Εχει κατατεθεί για το 2023-2024 η υποψηφιότητα και ο τελικός του Κόνφερενς Λιγκ θα γίνει στην Ελλάδα μία από τις δύο χρονιές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.