Δανιήλ: «Αν συναινέσουν οι ομάδες, θα αλλάξουμε την προκήρυξη για την έδρα του τελικού»

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ, Άγγελο Δανιήλ ο οποίος μετά την «επαναφορά» του ΟΑΚΑ στο κάδρο του τελικού, ξεκαθαρίζει πως για την επιλογή της έδρας πρέπει να συναινέσουν και οι δύο ομάδες που θα βρεθούν στο τελευταίο στάδιο της διοργάνωσης.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Καθίστε να δούμε το ζευγάρι του τελικού, γιατί όπως ξέρετε η προκήρυξη είναι ανάλογη με το ποιες ομάδες θα είναι στον τελικό. Περιμένουμε, ή Βόλο ή ΟΑΚΑ...

Έχουμε τον χρόνο όμως για να δούμε που θα οριστεί ο τελικός. Για να γίνει κάτι διαφορετικό  από αυτό που ορίζει η προκήρυξη πρέπει να συναινέσουν οι ομάδες. Αν το ζευγάρι συμφωνήσει, μπορούμε να αλλάξουμε την προκήρυξη. Αν δεν συμφωνούν θα πάμε με βάση αυτή.

Επίσης, είναι πρόβλημα το ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε ένα γήπεδο ιστορικό, που δεν είναι έδρα κανενός για να τον κάνουμε εκεί και να το ξεκαθαρίσεις από την αρχή ότι θα γίνει εκεί.  Αν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των ομάδων , όλα τα ενδεχόμενα παίζουν.

Βέβαια παραμένει και το σενάριο του εξωτερικού, το συζητάει ο πρόεδρος. Είναι θέμα το πως μπορεί να συμφωνήσουν οι ομάδες για να μεταφερθούν στο εξωτερικό.Το θετικό είναι ότι έχουμε μπροστά μας 2,5 μήνες και θα έχουμε χρόνο να εξετάσουμε όλες τις λεπτομέρειες και να συζητάμε με τις δύο ομάδες του τελικού».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.