Δανδίκας: «Μοναδικός στόχος του Αγροτικού Αστέρα η σωτηρία»

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Μάκης Δανδίκας, και μίλησε για το νέο ξεκίνημα στην ομάδα του Ευόσμου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το νέο ξεκίνημα με τον Αγροτικό Αστέρα: «Πριν τρεις ημέρες ήρθα σε συμφωνία με τον Αγροτικό Αστέρα, ήταν ξαφνικό από άποψη χρόνου γιατί σήμερα είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών. Ηταν δύσκολο γιατί είχε μόνο δελτίο η ομάδα, πλέον έχουμε 20 ποδοσφαιριστές αλλά αργότερα μέσα στην ημέρα θα ξέρω τον ακριβή αριθμό δελτίων. Οι άνθρωποι του Αγροτικού Αστέρα κάνουν δουλειές στο γήπεδο, κουρεύουν το χορτάρι, καθαρίζουν το γήπεδο. Εγώ μίλησα με τον κύριο Σαββίδη που είναι μέλος της διοίκησης και με αυτόν συμφωνήσαμε. Στόχος αποκλειστικά είναι η σωτηρία της ομάδας και τον Γενάρη να ενισχυθεί η ομάδα. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε άλλον στόχο από την παραμονή στην κατηγορία, δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές. Με το καλό θα ξεκινήσουμε σήμερα Τρίτη τις προπονήσεις».

Για το μήνυμα που θέλει να δώσει στον κόσμο: «Να έρθουν να στηρίξουν την ομάδα και τη νέα διοίκηση, να γίνει ξανά ο Αγροτικός Αστέρας δυνατός και υγιής».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.