Δαμανάκης: «Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν έχει ποιοτικούς παίκτες, ο Λάμπρου ήταν κουμπωμένος μέχρι να έρθει στον ΟΦΗ»

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Δαμανάκης, και μίλησε για την πορεία του Λάμπρου στον ΟΦΗ, τους μεγάλους παίκτες του Δικεφάλου που δεν υπάρχουν στη σημερινή ομάδα αλλά και την απουσία Ελλήνων.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το αγαπημένο του μέρος στη Θεσσαλονίκη: «Εμενα ακριβώς πίσω από το γήπεδο του Αρη, όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ. Κοντά έμενε ο Ντίνος Μπαλής που είχα πολύ καλές σχέσεις μαζί του, όπως και με τους υπόλοιπους παίκτες του Αρη. Εγώ έζησα όμορφα χρόνια στη Θεσσαλονίκη και στη Χαριλάου».

Για τον Λάμπρου: «Πάει καλά, αλλά διαφορετικοί οι στόχοι στον ΟΦΗ και διαφορετικοί στον ΠΑΟΚ. Για να μείνει σε μια ομάδα ένας ποδοσφαιριστής παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Μπορεί κάποιος να είναι καλός παίκτης και να μην κολλήσει στην ομάδα. Ο Λάμπρου στον ΠΑΟΚ έπαιζε πολύ κουμπωμένος, δεν έβγαλε αυτά που είχε να δείξει. Τώρα δείχνει κάποια πράγματα στον ΟΦΗ, χωρίς να θέλει να μειώσει την κρητική ομάδα. Αλλά είναι διαφορετικό να παίζεις στον ΠΑΟΚ. Εγώ όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, έπαιζαν μεγάλοι παίκτες και τους άκουγα. Τώρα στον ΠΑΟΚ παίζουν όλο ξένοι, ποιον να ακούσει και ποιος να το συμβουλέψει; Φυσικά παίζει ρόλο και ο κόσμος, αυτός σε ανεβάζει και αυτός σε κατεβάζει».

Για το αν του αρέσει κάποιος από τη φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ: «Βλέπω πως παίζει ένας Ελληνας και δεν μου αρέσει. Οι παίκτες κάνουν την ομάδα, αλλά δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής να παρασέρνει την ομάδα. Υπάρχει Κούδας, Σαράφης, Τερζανίδης στον ΠΑΟΚ; Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν έχει ποιοτικούς παίκτες, αυτοί κάνουν την ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.