Δακρυγόνα εκτός, ένταση στις κερκίδες αλλά και μεταξύ παικτών και διακοπή στο Πανθεσσαλικό!

Γιώργος Στράντζαλης07 Νοεμβρίου 2021

Ο κακός χαμός στο Πανθεσσαλικό! Δακρυγόνα εκτός γηπέδου και σύρραξη μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων και διακοπή στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης από τον Καραντώνη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία δεν επέτρεψε σε οπαδούς του Άρη εκτός Πανθεσσαλικού να περάσουν στις εξέδρες του γηπέδου.




Σύμφωνα με την Cosmote TV υπήρξε φραστικό επεισόδιο του ποδοσφαιριστή του Βόλου, Ζαν Μπαριέντος με τον Μπερτόλιο. Οι πληροφορίες του metrosport.gr αναφέρουν πως ο παίκτης των Θεσσαλών κινήθηκε απειλητικά προς τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό των «κιτρίνων» κι έτσι ακολούθησε η σύρραξη των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων. 






Ο Γιώργος Δεληζήσης πήγε προς την κερκίδα που βρίσκονται οι οπαδοί του Άρη και τους ζήτησε να ηρεμήσουν.

Ο Καραντώνης μαζί με τους βοηθούς του κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια. 

Στον αγωνιστκό χώρο βρίσκεται και ο Αχιλλέας Μπέος.



Άνθρωποι του ΕΚΑΒ στις κερκίδες για να παρέσχουν τις πρώτες βοήθειες σε φιλάθλους. 

Υπάρχουν οπαδοί του Άρη που υποστηρίζουν πως είχαν εισιτήρια από το πρωί στα χέρια τους, αλλά δεν τους άφηναν οι αστυνομικές δυνάμεις να περάσουν στις εξέδρες.

Αυτή την ώρα μετακινούνται οι οπαδοί του Άρη από τα επίσημα στο πέταλο των φιλοξενούμενων. 

Μετά από αρκετή ώρα οι οπαδοί του Άρη έχουν μεταφερθεί στο πέταλο.

Ο Αχιλλέας Μπέος σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ζήτησε την διακοπή του αγώνα. 

"Η θέση της ΠΑΕ Βόλος είναι ότι προέχει η ασφάλεια των ανθρώπων και όχι μιας μερίδας αλητών. Δεν ευθύνεται ο Άρης. Αυτοί δεν πρέπει να υπάρχουν στο γήπεδο. Δίπλα σε παιδάκια να βλέπεις να σκάνε κροτίδες, είναι ντροπή και λυπηρό. Ένας αγώνας δεν έχει σημασία μετά από αυτά. Καλώ τον Αυγενάκη και τη διοργανώτρια αρχή να γυρίσουμε σελίδα και να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Δεν θέλουμε αλήτες στο γήπεδο. Η αστυνομία ήταν απούσα, να διακοπεί το παιχνίδι τώρα".


Οι παίκτες των δύο ομάδων κάνουν ένα μικρό ζέσταμα. Θα έχουμε πάλι παιχνίδι να να δούμε αν θα υπάρξουν και αποβολές μετά την ένταση που υπήρξε μεταξύ των παικτών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.