Daily Star: «Απαγορεύονται οι σεξουαλικές επαφές εκτός γάμου στο Κατάρ κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου»

Metrosport Team21 Ιουνίου 2022

Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που διεξάγεται στο Κατάρ (21 Νοεμβρίου - 18 Δεκεμβρίου), οι σεξουαλικές επαφές εκτός γάμου θα απαγορευθούν και η τιμωρία στους παραβάτες θα είναι ποινή φυλάκισης έως και επτά ετών. 

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο,  το σεξ θα απαγορευτεί επίσημα στο τουρνουά και θα επιτρέπεται μόνο στα παντρεμένα ζευγάρια!

Οι σεξουαλικές επαφές εκτός γάμου και η ομοφυλοφιλία είναι παράνομα στη χώρα του κόλπου και επισύρουν ποινή φυλάκισης έως και επτά ετών. Οι αξιωματούχοι της FIFA έχουν προειδοποιήσει ότι δεν θα υπάρξουν εξαιρέσεις.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Εμίρης του Κατάρ εξήγησε ότι «όλοι είναι ευπρόσδεκτοι» στο τουρνουά. «Δεν εμποδίζουμε κανέναν να έρθει στη Ντόχα με διαφορετική καταγωγή, διαφορετικές πεποιθήσεις, το Κατάρ είναι μια πολύ φιλόξενη χώρα. Έχουμε εκατομμύρια ανθρώπους που έρχονται να επισκεφτούν τη χώρα μας και το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι μια μεγάλη ευκαιρία για ανθρώπους. από διαφορετικά μέρη να ανακαλύψει τον πολιτισμό μας.

Θέλω επίσης όλοι όσοι έρθουν να κατανοήσουν και να εκτιμήσουν την κουλτούρα των διαφορετικών πολιτισμών εξίσου. Όλοι ζούμε στον ίδιο πλανήτη, αλλά ο καθένας μας έχει διαφορετικό πολιτισμό. Καλωσορίζουμε όλους, αλλά περιμένουμε και θέλουμε οι άνθρωποι να σέβονται τον πολιτισμό μας».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.