Δ.Παπαδόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο, το club έχει μεγαλώσει, γίνεται και Ευρωπαίος»

Metrosport Team18 Μαρτίου 2022

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ήταν παρών στη Ghelamco Arena, παρακολουθώντας από κοντά την αναμέτρηση του Δικεφάλου με τη Γάνδη, ενώ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για την σπουδαία πρόκριση της ποδοσφαιρικής ομάδας στα προημιτελικά του Conference League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το ζήσαμε πολύ έντονα, γιατί πραγματικά είναι πολύ μεγάλη ομάδα η Γάνδη. Μας πίεσε σε πολύ μεγάλο βαθμό, η ομάδα ανταπεξήλθε και σε καίρια σημεία μπόρεσε και σκόραρε και κέρδισε αυτή τη μεγάλη πρόκριση. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο, το club έχει μεγαλώσει, γίνεται και Ευρωπαίος.

Έχει περάσει στις οκτώ καλύτερες ομάδες του τρίτου στη σειρά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ας μην ξεχνάμε ότι, όταν ήρθε ο πρόεδρος είχε πει ότι θέλει τον ΠΑΟΚ πρώτο σε Ελλάδα και Ευρώπη, και αυτή τη στιγμή βλέπουμε ότι στην Ελλάδα αυτό έγινε, τώρα κάνουμε το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη. Ας ελπίσουμε ότι αυτή δεν θα είναι η μοναδική πρόκριση και θα έρθουν τουλάχιστον άλλες δύο, για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα, που σιγά σιγά έχει αρχίσει και σκέφτεται και ο τελευταίος ΠΑΟΚτσής. Το όνειρο στο δρόμο προς τα Τίρανα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.