Δ. Γκολιδάκης: Οι νέοι ξανά στο προσκήνιο

Metrosport Team25 Μαΐου 2022

Με αφορμή τη δέσμευση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νέοι ο ειδικός καρδιολόγος και πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης (ΝΔ) Διαμαντής Γκολιδάκης έκανε την παρακάτω δήλωση: 

«Για πρώτη φορά μετά την κρίση του 2010 ένας πρωθυπουργός κάθεται και συζητάει τόσο πολύ με τους νέους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνο ακούει τα προβλήματα των νέων, αλλά προσπαθεί να τα λύσει. Το γεγονός ότι ήδη η κυβέρνηση βάζει τα θεμέλια και χτίζει τις βάσεις ώστε την επόμενη τετραετία οι νέοι να ξαναγίνουν πρωταγωνιστές είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό. 

Οι νέοι δεν είναι μόνοι τους και η Κυβέρνηση εξετάζει λύσεις για τα μείζονα ζητήματα των μισθών και στης στέγης. To brain drain μειώνεται καθημερινά με τις μεγάλες επενδύσεις που γίνονται σε όλη τη χώρα και ειδικά στη Θεσσαλονίκη και ανοίγουν νέες θέσεις εργασίας. Οι προοπτικές για τη νεολαία για πρώτη φορά εδώ και μια δεκαετία είναι λαμπρές. Μέσα από τις συχνές επαφές που έχω με νέους σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης, μοιράζονται μαζί μου τις σκέψεις τους, αλλά και τη θέλησή τους να μείνουν και να δραστηριοποιηθούν στην πόλη τους. Όλοι μαζί θα το πετύχουμε.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.