Crystal Spa: Πολυτελής Απόδραση στην Τούμπα με έως -47%!

Metrosport Team26 Μαΐου 2021

Εδώ και λίγους μήνες, στην καρδιά της Άνω Τούμπας, επί της Γρηγορίου Λαμπράκη, έχει ανοίξει τις πόρτες του ένας υπερσύγχρονος χώρος χαλάρωσης, ένα αληθινό καταφύγιο από τους βίαιους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Το Goldmall.gr σε καλεί να γνωρίσεις το Crystal Spa και να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας για 1 ή 2 Άτομα, με έκπτωση έως και 47%!

Εδώ μπορείς να απολαύσεις μοναδικά πακέτα Μασάζ, αλλά και θεραπείες περιποίησης και αναζωογόνησης, σε έναν ολοκαίνουργιο και σύγχρονο χώρο!

Αφέσου στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών, ταξίδεψε μέσα από ξεχωριστά αρώματα και συνόδεψε τις μοναδικές στιγμές ηρεμίας με Steam Bath (Hammam), Jakuzzi, Φρουτοσαλάτα και Σαμπάνια!

Στο Goldmall.gr θα βρεις το απόλυτο πακέτο premium απόλαυσης 2 ατόμων:

59,90€ από 110€ για Full Body Relax Massage (60') & Τζακούζι (30'), συνοδεία Φρουτοσαλάτας και Σαμπάνιας, σε Prive Διπλή Καμπίνα

Μασάζ 2 Ατόμων σε Prive Καμπίνα:

Από 26,90€ για Full Body Massage (60') για 2 Άτομα σε Prive Διπλή Καμπίνα, με επιλογή από: Relax Massage ή Θεραπευτικό (Deep Tissue) Massage

Αλλά και πολυτελείς υπηρεσίες μασάζ και περιποίησης για 1 άτομο:

Από 22,90€ για Full Body Massage (60') για 1 Άτομο σε Prive Ατομική Καμπίνα, με επιλογή από: Relax Massage ή Θεραπευτικό (Deep Tissue) Massage & 15’ Hammam (Steam Bath)

Από 28,90€ για Full Body Massage (60') για 1 Άτομο σε Prive Ατομική Καμπίνα, με επιλογή από: Relax Massage ή Θεραπευτικό (Deep Tissue) Massage & Θεραπεία Προσώπου Fresh Touch Facial Treatment (30')

Το εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και οι πολυτελείς και ολοκαίνουργιοι χώροι του Crystal Spa σε περιμένουν για να σου προσφέρουν ανεπανάληπτες στιγμές ηρεμίας!

Απόδρασε τώρα μόνος ή με παρέα στο Crystal Spa και επωφελήσου από τις μοναδικές προσφορές του Goldmall.gr!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.