Crash test και δοκιμές ενόψει ΠΑΟΚ για τη Μαρσέιγ

Metrosport Team03 Απριλίου 2022

Ενα πολύ δύσκολο ματς δίνει σήμερα εκτός έδρας απέναντι στην Σεντ Ετιέν η Μαρσέιγ. Θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στη 2η θέση. 

Ο Σαμπαόλι έχει να διαχειριστεί την απουσία αφενός του Μίλικ και αφετέρου την κόπωση αρκετών διεθνών. Ο Αργεντίνος τεχνικός έχει τρεις επιλογές για να αντικαταστήσει τον Μίλικ και στην αναμέτρηση του «Ζοφρουά Γκισάρ» και όπως όλα δείχνουν το ίδιο ισχύει και για το ματς με τον ΠΑΟΚ

 Η πρώτη επιλογή βάσει λογικής είναι να πάρει φανέλα βασικού ο Σεντρίκ Μπακαμπού, ωστόσο ο Σαμπάολι γνωρίζει ότι έχει τόσο τον Παγιέ να παίξει ως «ψευτοεννιάρι» αλά και τον Ντιένγκ.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ψηφοφορίας που ξεκίνησε για την γαλλική ιστοσελίδα Le Pocéen ο Μπακαμπού είναι εκείνος που ξεπέρασε τις ψήφους των φιλάθλων με 67%, έναντι 21% υπέρ του Ντιένγκ και 11% μόλις υπέρ του Παγιέ για να ξεκινήσει βασικός με την Σεντ Ετιέν. 

Στην συνέντευξη Τύπου, ο Χόρχε Σαμπάολι τόνισε με νόημα ότι ο Μπακαμπού, όπως και ο Κολάσινατς που έπαιξε και τα δύο παιχνίδια με τη Βοσνία, δεν ήταν συνηθισμένος να παίζει δύο παιχνίδια στη σειρά, υπονοώντας ότι υπάρχουν αμφιβολίες για τη φυσική του ικανότητα να παίζει σε σερί παιχνίδια και την ίδια στιγμή ο έμπειρος κόουτς επανέλαβε την εμπιστοσύνη του στον Ντιένγκ, ο οποίος έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα τελευταία και έχει επιστρέψει πλήρως ανεβασμένος χάρη στα δύο καλά παιχνίδια του με τη Σενεγάλη… 

Από ότι φαίνεται οι οπαδοί της Μαρσέιγ προτιμούν τον Μπακαμπού για να ξεκινήσει το ματς κόντρα στην Σεντ Ετιέν, ενώ πίσω από τον Κονγκολέζο φορ φαίνεται πως θα παίξει η τετράδα με τους Ζέρσον, Παγιέ, Γκουεντουζί και Ουντέρ, σε αυτό το 4-1-4-1 που σκέφτεται να εφαρμόσει ο Σαμπάολι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.