Conference League: Σλάβια και Φίτεσε άφησαν εκτός Φενέρ και Ραπίντ

Metrosport Team24 Φεβρουαρίου 2022

Η Σλάβια Πράγας απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε, νικώντας ξανά την ομάδα του Δημήτρη Πέλκα με το ίδιο σκορ, οποίος ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση. Στους «16» του Conference League βρίσκεται και η Φίτεσε, η οποία ανέτρεψε το εις βάρος σκορ του πρώτου αγώνα, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Ραπίντ Βιέννης του Ταξιάρχη Φούντα, οποίος σήμερα απουσίαζε λόγω τραυματισμού.

Σλάβια Πράγας - Φενέρμπαχτσε 3-2 ( Συνολικό σκορ: 6-4 )

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 12ο λεπτό με τον Ivan Schranz να νικάει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και να κάνει το 1-0 (19΄). Στο 27΄ο Yira Sor διπλασίασε τα τέρματα της Σλάβια (2-0), βάζοντας από το πρώτο ημίχρονο τις βάσεις για την πρόκριση.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 39΄με τον Hakan Mert Yandas (2-1), το τελείωμά του δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ των Τσέχων. Ο Sor βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στο 63΄και με ψυχραιμία τελείωσε τις ελπίδες της Φενέρ για πρόκριση.

Παρότι η τουρκική ομάδα έψαχνε το γκολ που θα τη βάλει ξανά στο κόλπο της πρόκρισης, εκείνοι που απειλούσαν ήταν οι ποδοσφαιριστές της Σλάβια, οι οποίοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν και τέταρτο τέρμα. 

Οι φιλοξενούμενοι με την ολοκλήρωση των 90 λεπτών σημείωσαν το δεύτερο γκολ τους στον αγώνα, με τον Mergim Berisha.

Φίτεσε - Ραπίντ Βιέννης 2-0 ( Συνολικό σκορ: 3-2 )

Οι Ολλανδοί κατάφεραν νωρίς στην αναμέτρηση να πετύχουν το τέρμα που ήθελαν ώστε να μειώσουν το σκορ από το πρώτο παιχνίδι. Ο Adrian Grbic στο 3ο λεπτό πήρε τη μπάλα με αποφασιστικότητα, ολοκληρώνοντας τη φάση με έξοχο τελείωμα (1-0). 

Οι γηπεδούχοι στο 19ο λεπτό πήραν προβάδισμα για την πρόκριση, χάρη στο γκολ του Matus Bero (2-0). Η Φίτεσε κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, με σχετική ευκολία, καθώς η Ραπίντ δεν έκανε αισθητή την παρουσία της στην περιοχή των Ολλανδών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.