Conference League: Kάζο η Σέλτικ από τη Μπόντο, με το ένα πόδι στην επόμενη φάση Λέστερ και Μαρσέιγ

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2022

Η βραδιά του Conference League έκλεισε με πολλά τέρματα και μια μεγάλη έκπληξη. Οι Λέστερ και Μαρσέιγ βρίσκονται ήδη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, η Σέλτικ έπεσε θύμα έκπληξης από τη Μπόντο Γκλιμτ, ενώ η Παρτιζάν έφυγε με το διπλό από την έδρα της Σπάρτα Πράγας.

Λέστερ - Ράντερς 4-1

Ο Ντιντί στο 23ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στις "αλεπούδες". Με την ολοκλήρωση των 45 λεπτών οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Hammershoy-Mistrati, με άψογο πλασέ χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στο Σμάιχελ.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν αέρα δύο τερμάτων, με τα τέρματα του Μπαρνς (49΄) και Πάτσον Ντάκα (54΄). Ο Ντιούσμπερι‑Χολ έβαλε και εκείνος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ (74΄), ξεκαθαρίζοντας από τον πρώτο αγώνα το θέμα πρόκρισης.

Μαρσέιγ - Καραμπάγκ 3-1

Ο Μίλικ με δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών, πριν τη συμπλήρωση των 45 λεπτών, έστειλε του Γάλλους στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων.

Στο 85ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Καντί, αλλά ο Παγιέτ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο γκολ στη Μαρσέιγ.

Σέλτικ - Μπόντο Γκλιμτ 1-3

Οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν τους Σκοτσέζους μόλις στο 6ο λεπτό, χάρη στο γκολ του Έσπεγιορντ. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ ήταν και ο δημιουργός του δεύτερου, με τον Πελεγκρίνο να κάνει το 2-0 για τους Νορβηγούς.

Ο Μαέντα μείωσε για την πλευρά των γηπεδούχων στο 79΄, αλλά η Μπόντο δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και δύο λεπτά μετά ο Βέλτεσεν έκανε το 3-1 για τους φιλοξενούμενους, ολοκληρώνοντας την έκπληξη της βραδιάς.

Σπάρτα Πράγας - Παρτιζάν 0-1

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν τις καλές τους στιγμές, με τους γκολκίπερ των δύο ομάδων να αντιδρούν σωστά όποτε χρειάστηκε. Στο 78ο λεπτό Μενίγκ έδωσε προβάδισμα στους Σέρβους, ενόψει του επαναληπτικού στην έδρα των "ασπρόμαυρων".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.